#VIDEO / Provocarea Betano la ultimul meci al sezonului :)

#VIDEO / Provocarea Betano la ultimul meci al sezonului :)

Unul dintre suporterii Științei ne-a provocat pe Facebook în urmă cu ceva timp, fiind sigur că nimerește păianjenul din 3 încercări. Noi am spus „DA” acestei provocări și, alături de partenerul principal Betano, l-am invitat la meci. Vezi în #VIDEO ce a ieșit.

Pe tot parcursul Play-Off-ului Ligii 1, partenerul principal al clubului nostru, Betano a lansat „Provocarea Păianjenului” pe stadionul „Ion Oblemenco”. Primii 5 suporteri care au obținut cele mai multe like-uri în cadrul postărilor noastre de pe Facebook înaintea duelurilor de pe teren propriu au fost invitați la pauză, să tragă la vinclu. Și au și primit automat un tricou oficial de joc. Florin Crețu ne-a provocat și a și reușit să se țină de cuvânt: a nimerit păianjenul din 3 încercări avute. „Provocarea Păianjenului” revine în #VulcanulDePeOblemenco din sezonul viitor.

Dacă ai o provocare pentru noi, spune-ne! S-ar putea să o acceptăm. :)

#ProvocareaBetano

Liga 1 Betano

Meciul următor

Lun, 01 Iul 2019

00:00

Ferencvárosi TC

Amical

Stadionul -

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.