Vezi aici tot ceea ce trebuie să știi despre deplasarea la Chiajna

Vezi aici tot ceea ce trebuie să știi despre deplasarea la Chiajna

Mobilizarea! Vrei să-ți încurajezi echipa de sufletul LIVE, de pe stadionul „Concordia” din Chiajna? Îți prezentăm, mai jos, tot ceea ce trebuie să știi despre această deplasare importantă pentru Știința.

Suporterii Universității Craiova vor avea la dispoziție din partea organizatorilor aproximativ 600 de bilete în sectorul destinat lor: Peluza I (sectoarele „A” și „B”), cu acces dinspre strada Drumul Gării, nr. 1 - 3. Prețul unui bilet în sectorul nostru costă 5 LEI și poate fi achiziționat joi, în ziua meciului, de la casa de tichete poziționată lângă peluză. Vă așteptăm în număr mare pe stadion să obținem toate cele trei puncte!

Peluza Nord Craiova organizează deplasarea la Chiajna. Plecarea va avea loc joi, la ora 15:30, iar transportul dus-întors costă 30 de lei. Pentru alte detalii contactați un membru al unei brigăzi sau lăsați mesaj pe pagina Peluza Nord Craiova.

Partida Concordia Chiajna - Universitatea Craiova din etapa a 18-a a Ligii I Betano se va disputa joi, 6 decembrie 2018, de la ora 20:00, pe stadionul „Concordia” din Chiajna. 

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj538
2FCSB535
3Universitatea Craiova530
4Viitorul529
5Astra Giurgiu524
6Sepsi Sf. Gheorghe520

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.