Votăm Alex Mitriță în sondajul LPF

Votăm Alex Mitriță în sondajul LPF

Fostul căpitan al Universității Craiova se află în dispută directă cu Ovidiu Herea pentru ultimul loc dintre cele 4 locuri rezervate mijlocașilor în echipa ideală formată din jucătorii care, deşi nu au cucerit medalia de campion în ultimul deceniu, sunt şi azi repere pentru fanii formaţiilor prezente pe prima scenă din România în intervalul 2010 - 2011 - prezent.

Împreună îl ajutăm pe Alex și îl votăm în sondajul postat pe pagina oficială de Facebook a Ligii Profesioniste de Fotbal (vezi mai jos).

Anunțul LPF:

„Buni, dar fără titlu!
Nu au câştigat titlul, dar au rămas în inimile microbiştilor datorită prestaţiilor formidabile din principala competiţie internă. Liga Profesionistă de Fotbal vă invită să alegeţi echipa ideală formată din jucătorii care, deşi nu au cucerit medalia de campion în ultimul deceniu (începând cu 2010/11), sunt şi azi repere pentru fanii formaţiilor prezente pe prima scenă din România în intervalul amintit.
Urmează ultimul duel pentru locurile rezervate mijlocaşilor, protagonişti: Alexandru Mitriţă (Viitorul, U Craiova - 99 de meciuri, 31 goluri) vs. Ovidiu Herea (a evoluat în ultimul deceniu pentru Rapid, Pandurii, Concordia, Viitorul - 130 de jocuri, 37 goluri).”

#LPF

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 12 Iun 2020

20:00

FC Botoșani

Play-off Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.