Vouchere cadou și produse cu însemnele Științei, la tombola din Mall

Vouchere cadou și produse cu însemnele Științei, la tombola din Mall

Atenție, olteni: vă paște un cadou de sărbători. Clubul Universitatea Craiova a răspuns invitației Electroputere Parc Mall de a participa în cadrul evenimentului „De sărbători, tot împreună” și pune la bătaie vouchere cadou pentru magazinul oficial de la etaj, aripa nouă, dar și produse cu însemnele Științei.

Te așteptăm în incinta Electroputere Parc Mall joi și vineri, în intervalul orar 17:00 - 20:00, fiind organizate o serie de evenimente sub denumirea „De sărbători, tot împreună”. „Roata norocului” este de partea ta? Atunci ai șansa să câștigi vouchere cadou cu discount de 10%, 15% sau 20% la echipamentul oficial de joc din sezonul 2018 - 2019, diverse produse cu însemnele clubului nostru sau chiar cel mai nou produs de suflet: leuțul pe care îl aruncă Gică Craioveanu de fiecare dată în Peluza Nord. 

Acțiunile organizate de Electroputere Parc Mall:

  • tombola cu premii
  • fotografii personalizate
  • atelire de încondeiat ouă
  • MC, evenimente pentru copii cu personaje de basm, face painting, modelaj baloane, cadouri personalizate și multă ciocolată

#ShopUCV1948

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.