Ziua mondială a sănătății

Ziua mondială a sănătății

Anual, la 7 aprilie, este sărbătorită Ziua mondială a sănătăţii, cu scopul de a evidenţia o temă de sănătate specifică unui domeniu prioritar ce provoacă îngrijorare pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

De ziua mondială a sănătății le mulțumim încă o dată tuturor cadrelor medicale pentru tot efortul depus în lupta cu pandemia și împreună o vom învinge.

În urmă cu mai bine de un an, alături de Peluza Nord Craiova, am demonstrat că Oltenia este solidară. Strângerea de fonduri la care au participat aproximativ 5.000 de suporteri a atins o valoare totală de 60.540 RON. În urma consultărilor avute între reprezentanții Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, cei ai clubului nostru și ai Peluzei Nord s-a decis achiziționarea unui frigider tip bancă de sânge, capacitate 45 L, model B51 și o Plasma Thawer WPFD 1/2 (MD).

#OlteniaSolidara

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 17 Apr 2021

20:30

Sepsi Sf. Gheorghe

Play-off Liga 1

Stadionul Ion Oblemenco

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1FCSB033
2CFR Cluj032
3Universitatea Craiova029
4Sepsi Sf. Gheorghe023
5Academica Clinceni022
6FC Botoșani021

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.