La mulți ani, Daniel Mogoșanu! #54

La mulți ani, Daniel Mogoșanu! #54

Astăzi, 1 decembrie 2021, fostul jucător și antrenor al Științei împlinește vârsta de 54 de ani. Clubul Universitatea Craiova îi dorește acestuia să aibă parte numai de performanțe și bucurii.

A făcut parte din echipa care a realizat eventul în 1991 și a câștigat Cupa în 1993. Destinul lui Mogoșanu se identifică cu cel al Universității, din ultima perioadă de glorie. A evoluat în alb-albastrul sfânt în perioada 1989-1995, în 147 de meciuri, marcând de 10 ori.

S-a alăturat proiectului renașterii fotbalului din Bănie de la început. A activat în cadrul Centrului de Copii și Juniori al Universității, apoi a fost antrenorul echipei a doua a Științei cu care a reușit promovarea în Liga a III-a. De asemenea, sub comanda lui Daniel Mogoșanu, echipa Under-17 a Universității Craiova a câștigat titlul național în Liga Elitelor.

#LaMultiAni

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 14 Aug 2022

16:00

CS Mioveni

Liga 1

Stadionul „Municipal”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.