La mulți ani, Sportul Doljean! #7

La mulți ani, Sportul Doljean! #7

Clubul Universitatea Craiova urează „La mulți ani!” publicației online Sportul Doljean cu ocazia împlinirii a 7 ani de existență. Mult succes în continuare!

Comunicatul emis de Sportul Doljean:

Sportul Doljean împlinește astăzi șapte ani de existență. Șapte ani în care a fost alături de cititori, a oferit informații proaspete. A fost martor la victorii, dar și la înfrângeri. Ne-am bucurat împreună și am suferit împreună. Am fost „o echipă” și la bine și la greu.

Se spune că cifra 7 este una magică. Noi, aici, la Sportul Doljean, credem că magia o faceți dumneavoastră, cititorii, care ne sunteți aproape tot timpul. Altfel, ce rost ar avea rezultatele, pozitive sau negative, dacă nu ar exista publicul cititor, în fața căruia ne-am înclinat dintotdeauna.

Vă mulțumim că ne urmăriți. Rămânem în continuare dedicați Sportului Doljean de toate tipurile, de toate vârstele și, cel mai important, cititorilor noștri.

Vă mulțumim!”

#LaMultiAni

Liga 1 Betano

Meciul următor

Mie, 19 Mai 2021

21:30

FCSB

Play-off Liga 1

Stadionul „Marin Anastasovici”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj542
2FCSB540
3Universitatea Craiova537
4Sepsi Sf. Gheorghe530
5FC Botoșani528
6Academica Clinceni525

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.