Marko one-man-show!

Marko one-man-show!

Jovan Markovic a fost desemnat de reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal și de cei ai deținătorilor de drepturi TV cel mai bun fotbalist de pe teren în Universitatea Craiova - Farul Constanța 4-3. De asemenea, el a fost inclus și în echipa ideală a etapei.

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 9-a:

PORTAR

Vlad Muțiu (FC Hermannstadt / 27 de ani) - Contra piteştenilor, portarul sibienilor a avut nu mai puţin de șapte intervenţii, dintre care patru extraordinare.

FUNDAŞI

Alexandru Chipciu (U Cluj / 33 de ani) - Utilizat ca fundaş dreapta, experimentatul jucător transferat de clujeni în vară s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Alexandru Benga (UTA / 33 de ani) - A înscris golul prin care arădenii au egalat pe tabelă şi au salvat un punct.

Guilherme Garutti (CS Mioveni / 28 de ani) - A fost ca un zid în faţa adversarilor. A avut un procentaj de 100 % dueluri aeriene câştigate.

Júnior Morais (Rapid / 36 de ani) - Prestaţia solidă din ultima rundă i-a adus a treia prezenţă în "Echipa etapei". A câştigat 16 dintre cele 19 dueluri în care a fost implicat.

MIJLOCAŞI

Alexandru Ioniţă (Rapid / 27 de ani) - S-a implicat în majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de Rapid. A reuşit a doua pasă decisivă din acest sezon, în care mai are şi două goluri marcate.

Vlad Achim (Fcu / 33 de ani) - A fost mijlocaşul defensiv cu cel mai bun index Instat (244). A recuperat 17 baloane, dintre care cinci în jumătatea adversă.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 22 de ani) - O nouă evoluţie lăudabilă pentru mijlocaşul sibienilor! Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

ATACANŢI

Gabriel Torje (Farul / 32 de ani) - A înscris două goluri spectaculoase. A fost cel mai bun meci al său în tricoul dobrogenilor.

Jovan Marković (Universitatea Craiova / 21 de ani) - A înscris de două ori şi a ajuns la 20 de goluri marcate în 79 de meciuri jucate în Superliga României.

Christian Irobiso (Petrolul / 29 de ani) - Titularizat pentru întâia oară, a profitat din plin de şansa primită. A marcat un gol şi a contribuit decisiv la reuşita lui Grozav.

ANTRENORUL ETAPEI

Adrian Mutu (Rapid / 43 de ani) - A gestionat excelent perioada încarcată de meciuri, astfel Rapid a ajuns la șapte succese în acest sezon, dintre care ultimele patru consecutive.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 07 Oct 2022

21:00

FC Argeș

Liga 1

Stadionul “Nicolae Dobrin”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.