Știința & Alexandrion Group continuă împreună!

Știința & Alexandrion Group continuă împreună!

Universitatea Craiova şi compania Alexandrion Group au încheiat un parteneriat de cursă lungă încă din sezonul competițional 2015-2016, iar pentru acest sezon au semnat o nouă înţelegere, contractul fiind prelungit pentru încă un an competiţional, având drept referință valoarea colaborărilor de tradiție.

Au participat în cadrul conferinței de presă de astăzi Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al Alexandrion și Sorin Cârțu, președintele Științei.

Universitatea Craiova și Alexandrion Group continuă împreună drumul spre marea performanță!

Alexandrion Group este unul dintre cei mai importanţi susţinători ai sportului românesc, din mediul privat autohton. Acesta a dedicat sportului, în medie, ȋn ultimii  6 ani (cu exceptia anului pandemic 2020, atunci când au fost organizate mai puține evenimente) peste 200 de acţiuni anuale şi a oferit iubitorilor de sport peste 100.000 de mingi de fotbal, handbal, baschet, rugby sau volei.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 07 Oct 2022

21:00

FC Argeș

Liga 1

Stadionul “Nicolae Dobrin”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.