Știința DeVis

Știința DeVis

Două goluri, două bare transversale și multe alte ocazii mari. Așa se poate defini jocul ofensiv prestat de Știința în deschiderea centenarului Ligii I. 

Universitatea Craiova s-a impus fără emoții în fața celor de la CSM Politehnica Iași, cu scorul de 2-0 și aduce toate punctele acasă. Golurile echipei noastre au fost marcate de Alexandru Băluță (min. 43) și Gustavo (min. 49)

Antrenorul Științei, Devis Mangia, a aliniat următoarea formulă de joc: Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe, Briceag – Zlatinski, Screciu – Băluță, Gustavo, Bancu – Ivan.

De partea cealaltă, antrenorul ieșenilor, Flavius Stoican, a optat pentru următoarea formulă de start: Koselev – Tiago, Mihalache, Frăsinescu, Bosoi – Cioinac, Mendes, Spătaru, Soares, Danale – Cristea.

Arbitru: Hațegan Ovidiu, Asistenți: Șovre Octavian, Nicoară Marius, Observator de joc: Marin Petrache

Stadion: „Municipal” din Drobeta Turnu Severin

Spectatori: 4.000

Știința începe această partidă în atac, iar presiunea exercitată asupra porții lui Koselev se materializează în minutul șase. În urma unei centrări ideale a lui Băluță de pe flancul drept, mingea ajunge la tânărul Screciu care șutează de la marginea careului în brațele goalkeeperului advers. Una dintre cele mai mari ocazii ale primei părți s-a consemnat în minutul 24, când șutul lui Băluță a fost respins la limită în corner. Mijlocașul bulgar al clubului nostru, Hristo Zlatinski, a avut ocazia de a modifica scorul de pe tabelă, însă execuția sa din lovitură liberă a lovit transversala. Jucătorul cu numărul 10 din tabăra noastră, Alexandru Băluță, a reușit să înscrie cu doar două minute înainte de finalul primei părți, astfel Știința a intrat cu avantaj la cabine.

La pauză nu a fost efectuată nicio modificare în primul unsprezece.

Repriza secundă a debutat tot cu Universitatea în ofensivă, iar insistențele fotbaliștilor noștri au fost răsplătite încă o dată în minutul 49. Incursiunea excelentă a lui Băluță și pasa acestuia pentru Gustavo a rezultat în marcarea celui de al doilea gol. Mijlocașul brazilian al clubului nostru l-a executat pe Koselev printr-un șut în forță din interiorul careului. Fotbaliștii Universității nu au slăbit tempo-ul având alte două ocazii mari prin Ivan și Bancu. Până la fluierul final, tabela de pe „Municipal” nu s-a mai modificat și Știința obține toate cele trei puncte puse în joc.

Pe parcursul reprizei secunde au mai fost efectuate următoarele modificări: Roman în locul Ivan (min. 68), Bărbuț în locul lui Gustavo (min 78) și Burlacu în locul lui Screciu (min. 89).

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.