Young Lions | Totul despre juniorul Alex Bunea

Young Lions | Totul despre juniorul Alex Bunea

Haideți să-i cunoaștem mai bine pe juniorii noștri. Astăzi am stat de vorbă cu Alexandru Bunea, după primul său cantonament alături de echipa mare a Științei.

Nume complet: Bunea Alexandru Andrei

Data nașterii: 19.02.2005

Înălțime: 1,79 m.

Greutate: 70 kg

Post: Goalkeeper

Favoriții săi din lotul Științei: Pigliacelli, Lazar și Rusu

Povestea vieții, spusă chiar de juniorul nostru: „Ca și restul colegilor mei incluși în campania „Young Lions”, am început să practic fotbalul la o vârstă fragedă: 5 ani și 8 luni. După 3-4 antrenamente, antrenorul meu din perioada respectivă, domnul Ovidiu Brehui m-a trimis în poartă. De ce? Fiindcă eu mă aruncăm după minge de fiecare dată în loc să alerg. Deși eram jucător de câmp. Practic, dumnealui mi-a spus că am valențe de goalkeeper și am zis să merg pe mână lui.

La început am evoluat pentru mai multe școli din Drobeta Turnu Severin, dorind să-mi urmăresc astfel antrenorii care mi-au deschis calea către fotbal: domnii Ovidiu Brehui și Cristi Sorescu. La vârsta de 12 ani activam pentru Școala de Fotbal „Flavius Stoican” și, având un turneu oficial la Craiova, am fost remarcat de domnul Bogdan Vrăjitoarea. Ulterior, acesta mi-a propus să vin la Universitatea Craiova și am acceptat fără să clipesc.

De 4 ani sunt mândru că pot evolua la Știința, fiindcă este un club imens, cu multă istorie în spate și îmi doresc ca în viitor să mă pot ridica la un nivel înalt. Sunt foarte fericit că am această șansă unică de a mă antrena cu prima echipă, dar sunt și conștient de faptul că trebuie să dau 1000% pentru a-mi îndeplini cel mai mare vis, acela de a juca pe un „Ion Oblemenco” plin ochi. Hai Craiova!”

#YoungLions

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj854
2FCSB852
3Universitatea Craiova845
4FC Voluntari831
5FC Farul829
6FC Argeș827

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.