Ziua Națională a tineretului... îndrăgostit de alb-albastrul Științei

Ziua Națională a tineretului... îndrăgostit de alb-albastrul Științei

Astăzi, 2 mai 2021, sărbătorim Ziua Națională a Tineretului. Clubul Universitatea Craiova marchează această zi printr-un remember cu puștii noștri din cadrul Centrului de Copii și Juniori în fața statuii lui Ion Oblemenco. Cum zice și hash-tag-ul nostru, #PepinieraInseamnaViitor, punem accent pe dezvoltarea tinerilor alb-albaștri și implementarea valorilor în spiritul Universității.

Ziua Naţională a Tineretului este sărbătorită la data de 2 mai, fiind instituită prin Legea nr. 425/2004. Potrivit prezentei legi, cu prilejul acestei zile, sunt organizate şi prezentate, prin mijloacele de informare în masă, activităţi sociale, culturale, artistice şi sportive, care vizează domeniile de interes ale tineretului. Autorităţile administraţiei publice centrale şi locale care au atribuţii în domeniul tineretului acordă sprijin material, financiar şi organizatoric evenimentelor prilejuite de marcarea acestei zile. 

#ZiuaTineretului

Liga 1 Betano

Meciul următor

Mie, 19 Mai 2021

21:30

FCSB

Play-off Liga 1

Stadionul „Marin Anastasovici”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj542
2FCSB540
3Universitatea Craiova537
4Sepsi Sf. Gheorghe530
5FC Botoșani528
6Academica Clinceni525

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.