20.000 de olteni au fost în Paradis și s-au întors acasă învingători și fericiți

20.000 de olteni au fost în Paradis și s-au întors acasă învingători și fericiți

Universitatea Craiova – Juventus București 3-1, victorie mai clară decât o arată scorul, cu două goluri marcate de Mitriță și unul de Gustavo.

Atmosfera de pe Ion Oblemenco din această seară a fost ca niciodată. Oameni necunoscuți vorbeau, râdeau, se îmbrățișau, totul fără să aibă nevoie de introduceri protocolare sau alte politețuri. Aveau tot ce le trebuia: echipă frumoasă, stadion nou și inimi pline. Și au trăit, v-o garantăm, una dintre cele mai frumoase seri din viața lor.

Jucătorii Științei au contribuit și ei din plin la seara care va rămâne pentru poveștile din fața focului. Mangia a surprins încă din start, cu Roman trimis în avanposturi alături de Mitriță și Băluță, într-un atac 100% craiovean. Așa cum ne-a obișnuit, a fost o mutare foarte inspirată. Mihai a fost unul dintre cei mai periculoși alb-albaștri în această seară, contribuind cu două pase de gol și multe acțiuni în care a creat spații pentru colegii veniți din flancuri sau linia a doua.

Dar eroul Craiovei avea să fie Alex Mitriță, cu o dublă reușită pe finalul primei reprize, iar zgomotul infernal care a izbucnit la cele două goluri în ”OZN” a ajuns hăăăt, până la București.

După pauză, Roman va mai fi trecut de două ori pe lângă primul său gol în tricoul Universității și a și creat o fază pentru Bancu, dar tot Mangia avea să modifice tabela, cu introducerea lui Gustavo din minutul 61. Brazilianul a atins cota 9 la goluri în tricoul Științei la prima sa acțiune de joc, după o recuperare reușită tot de el și o fază continuată de Băluță.

La 3-0, Craiova reduce turația și se gândește mai mult la deplasarea dificilă de vineri de la Botoșani, iar oaspeții marchează golul de onoare prin Țîră în minutul 80.

Seara magică se încheie la zeci de minute după ultimul fluier, cu Băluță, Roman și Screciu rămași alături de Peluza Nord și de circa 1000 de spectatori de la tribuna a doua până aproape de stingerea nocturnei. Dar doar nocturna s-a stins, în această seară. Flacăra Științei nu doar că rămâne aprinsă, ci se întețește pe zi ce trece și e tot mai dogoritoare. Mai avem două meciuri acasă în 2017, mai avem două sărbători de trăit împreună!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 21 Oct 2018

21:00

FCSB

Liga 1 Betano

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1FCSB1021
2Astra Giurgiu1017
3CFR Cluj1017
4Gaz Metan1017
5Sepsi Sf. Gheorghe1016
6Viitorul1016
7Universitatea Craiova1015
8Poli Iași1014
9Dunărea Călărași1013
10FC Dinamo1011
11Concordia1011
12FC Botoșani109
13FC Hermannstadt107
14FC Voluntari104

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.