Termeni și condiții

Folosind acest site web dumneavoastră (user-ul) vă declarați de acord cu următorii termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni ar trebui să părăsiți site-ul.

 

Proprietatea

Acest site web este singurul site oficial al clubului Universitatea Craiova. Întregul conținut al acestui site, incluzând, fără limitare, text, grafică, logouri, butoane, icoane și imagini, este proprietatea clubului Universitatea Craiova, a asociaților sau a partenerilor săi, fiind protejat de legislația românească și internațională.

 

Folosirea conținutului site-ului clubului Universitatea Craiova

Conținutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial. Folosirea materialelor conținute de acest website pe oricare alt site web este strict interzisă. Cu excepția celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licență sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marcă înregistrată, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuala în material, produse, servicii sau tehnologia descrisă aici. Toate aceste drepturi aparțin clubului Universitatea Craiova, asociaților sau partenerilor săi, după caz.

 

Acceptarea condițiilor

Serviciile sunt oferite de către clubul Universitatea Craiova numai persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse aici. Folosirea serviciilor clubului Universitatea Craiova presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu condițiile impuse, trebuie să înceteze folosirea serviciilor clubului Universitatea Craiova.

 

Descrierea serviciilor

Site-ul oferă utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discuții, informații și știri. Toate serviciile oferite de UCV1948 sunt subiectul acestui acord de utilizare. UCV1948 nu își asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, UCV1948 nu își asumă nicio răspundere pentru consecințele care pot să apară datorită întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor publicate sau existente pe site. Ca utilizator, dvs. veți folosi informațiile furnizate de clubul Universitatea Craiova pe propria dvs. răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate clubului Universitatea Craiova, dvs. acceptați că nu veți da în judecată compania.

 

Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când aceste informații i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din site. În cazul în care clubul Universitatea Craiova are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă. Restricționarea accesului poate însemna ștergerea contului și a tuturor informațiilor pe care le conține, ștergerea opțiunilor definite și interzicerea accesului la serviciile clubului Universitatea Craiova. De asemenea, utilizatorul își asumă întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile clubului Universitatea Craiova. Clubul Universitatea Craiova nu are nicio responsabilitate juridică față de informațiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii site-lui. Prin extensie, dvs. vă obligați să suportați daunele pe care le poate produce o terță persoană (autorizata de dvs. sa folosească contul dvs. de la www.UCV1948.ro).

 

Politica de privațiune

Clubul Universitatea Craiova își rezervă dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii săi pentru îmbunătățirea serviciilor proprii. Clubul Universitatea Craiova asigură utilizatorii săi că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terți, decât în cazul în care acest lucru este solicitat în baza legilor Statului Român. De asemenea, clubul Universitatea Craiova își rezervă dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arăta profilul utilizatorilor săi.

La cererea expresa a unor autorități ale Statului Român (cum ar fi Poliția, Procuratura sau alte autorități), clubul Universitatea Craiova își rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le deține cu privire la un anumit utilizator precum și la activitățile pe care le acesta le-a desfășurat prin intermediului site-ului.

 

Contul de e-mail, parola și securitatea acestuia

După completarea formularului de înregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont și o parolă pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra numelui de cont/adresei de e-mail și a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este în întregime responsabil de toate activitățile și informațiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. În cazul accesării neautorizate a contului/adresei de e-mail de către persoane terțe, din orice motive, clubul Universitatea Craiova nu își asuma nicio responsabilitate fata de consecințele care pot apărea.

Clubul Universitatea Craiova nu poate controla informația care se transferă prin intermediul serviciului oferit, și prin urmare, nu poate fi făcută responsabilă pentru orice daune produse de informațiile transferate din și către contul dvs. de la www.UCV1948.ro.

Interesul pe care îl acordați promoțiilor, altor servicii, precum și servicii comerciale nu implica în nici un fel clubul Universitatea Craiova decât dacă acest lucru este specificat explicit pe site-ul UCV1948.ro. Orice pierdere sau daună suferită ca urmare a interacțiunii dvs. cu oricare dintre aceste terțe persoane, nu poate fi imputată clubului Universitatea Craiova.

 

Declinarea oricărei răspunderi

Clubul Universitatea Craiova își exprimă în mod explicit declinarea oricărei răspunderi pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor clubului Universitatea Craiova. Clubul Universitatea Craiova nu oferă nicio garanție utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informațiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, clubul Universitatea Craiovanu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor www.UCV1948.ro, întârzierea informațiilor sau securitatea aplicațiilor sale.

 

Încheierea acordului

Clubul Universitatea Craiova își rezervă dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, clubul Universitatea Craiova își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limita, clubul Universitatea Craiova își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Meciul următor

Sâm, 20 Iul 2024

18:30

UTA Arad

Liga 1

Stadionul Ion Oblemenco

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.