Alb-albaștrii au efectuat vizita medicală

Alb-albaștrii au efectuat vizita medicală

Reunirea lotului Universității Craiova a avut loc chiar în această dimineață la Policlinica Sportivă. Alb-albaștrii lui Devis Mangia sunt pregătiți pentru plecarea în stagiul de pregătire din Austria.

Băieții noștri au oferit și câteva declarații de presă.

Florin Gardoș: „Sunt convins că vor mai veni jucători și sper să facem un cantonament bun pentru sezonul viitor. Eu consider că avem un lot foarte bun. E un sentiment incredibil să câștigi un trofeu și sper să reușim din nou în luna iulie. Cred că toată Oltenia își dorea un trofeu și am făcut oamenii fericiți. Am fost în vacanță, am mai făcut mișcare și mă simt ok. Îmi doresc să revin la echipa Națională, dar am nevoie de continuitate”

Alexandru Mitriță: „Am fost alături de colegi în vacanță și că ne-am petrecut timpul împreună. Sperăm să facem un cantonament foarte bun în perioada următoare. Pentru întregul oraș, să aducem Supercupa ar fi extraordinar. Dacă păstrăm același lot de jucători, vom avea un cuvânt important de spus sezonul viitor. Eu am mare încredere în echipă, în colegi și dacă parcurgem drumul de anul trecut cu câteva schimbări pozitive, ne batem la campionat și Europa.”

Renato Kelic: „Acum că am câștigat Cupa, lumea așteaptă și mai multe de la noi, cum este normal. A fost o vacanță foarte frumoasă, dar acum suntem aici și începem cantonamentul pentru a pregăti Supercupa. Noi o avem o echipă foarte bună și asta s-a văzut sezonul trecut. Avem lot pentru a câștiga titlul sezonul viitor.”

Gustavo Di Mauro: „Acum mergem în Austria pentru a pregăti Supercupa și suntem concentrați 100%. Mă simt bine, sunt pregătit pentru acest cantonament. Familia m-a primit ca pe un campion, cu toții au văzut finala pe calculator și au fost foarte fericiți. Toată lumea din Brazilia este alb-albastră. Noi mergem pe strada noastră, luăm meci cu meci și vedem apoi la final unde ne situăm.”

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Lun, 07 Dec 2020

19:00

Gaz Metan

Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1FCSB1024
2Universitatea Craiova1024
3CFR Cluj1021
4Sepsi Sf. Gheorghe1016
5Academica Clinceni1016
6Viitorul1016
7UTA Arad1014
8Chindia1014
9Gaz Metan1013
10FC Voluntari1013
11FC Botoșani1011
12FC Hermannstadt1011
13Politehnica Iași109
14FC Argeș108
15FC Dinamo106
16Astra Giurgiu105

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.