Am venit, am jucat, am învins

Am venit, am jucat, am învins

Universitatea învinge cu 1-0 la Voluntari fără să forțeze, dar cu emoții pe final, când asistentul Marica a întors curajos și corect o decizie a centralului Bîrsan.

Știința a dominat categoric prima repriză, iar Kelic și Mitriță îi dau emoții lui Petrariu în prima jumătate de oră. În minutul 32, Bancu ia o acțiune pe cont propriu, trece de doi adversari și îi pasează lui Băluță, al cărui șut deviat îi revine lui Nicușor, care rupe plasa cu un voleu în forță, pe colțul lung. Zlatinski trece pe lângă majorarea diferenței cu o torpilă de la 25 de metri, iar gazdele înscriu în prelungiri, dar asistentul anulează golul pentru un ofsaid în care se aflau trei jucători ai Voluntariului.

În a doua repriză, Craiova încearcă să adoarmă defensiva adversă și are acțiuni frumoase, cu Gustavo și Băluță aproape de 2-0, dar o bâlbâială în defensiva noastră îl determină pe Marcel Bîrsan să arate penalty pentru Voluntari în minutul 84, la o fază la care Mitrovic și Benzar se luptă pentru o minge în colțul careului mare. Asistentul Mihai Marica ia însă o decizie impecabilă și îl determină pe arbitrul de centru să renunțe la primul verdict.

Intrat târziu, aproape de final, Burlacu reușește și el o incursiune frumoasă soldată cu o ocazie a lui Băluță, iar Universitatea pleacă din sectorul agricol Ilfov cu toate punctele, reducând diferența dintre ea și lider la 3 puncte. Urmează un ultim hop în sezonul regulat, acasă cu Timișoara, când oltenii par hotărâți să umple iarăși noul Oblemenco, cu câteva zile înainte de sărbătoarea pe care o va pricinui derby-ul cu Dinamo București.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.