Argintul-viu Mitriță a semnat oficial cu Știința până în vara lui 2021!

Argintul-viu Mitriță a semnat oficial cu Știința până în vara lui 2021!

„Sunt fericit și mândru!”, a declarat Alex Mitriță după semnarea contractului cu Universitatea Craiova până în vara anului 2021. Da, Alex, și noi suntem mândri și fericiți să avem în familia alb-albastră un „leu” dispus să dea totul pentru stemă și culori. Universitatea Craiova a plătit 730.000 EUR, iar Pescara a păstrat un procent de 15%, precum și un drept de preferință la un viitor transfer. 

Ținta noastră nu este doar să aducem jucători de valoare la Craiova, care să facă performanță, ci și să creăm o atmosferă pasională, specific oltenească, în jurul echipei. Sperăm, astfel, că vom putea reînvia acea comuniune fabuloasă care exista pe vremuri între jucătorii din Craiova Maxima și spectatorii care, după victorii, treceau să sărbătorească pe la casa fiecăruia dintre idolii lor. În actualul sezon competițional, „Mitri”, așa cum îl alintă colegii, a îmbrăcat tricoul alb-albastru în 20 de partide (17 în sezonul regulat al Ligii I Betano, două în Europa League contra celor de la A.C. Milan și unul în Cupa României). Alături de brazilianul Gustavo Di Mauro Vagenin și căpitanul Alex Băluță, cei trei alcătuiesc cel mai bun trident ofensiv din Liga I Betano. Fotbalistul nostru cu #28 pe spate a izbutit să marcheze opt goluri și să ofere o pasă decisivă, reușind, totodată, să bifeze 1.463 de minute pentru Știința pe terenul de joc. 

Evoluțiile sale nu au trecut cu vederea și a fost, de altfel, inclus de trei ori în cel mai bun prim unsprezece (etapele 7, 18 și 22), conform statisticilor realizate de Liga Profesionistă de Fotbal. 

Liga Magazin a scris despre el următoarele lucruri: „„Vi-l mai aduceți aminte pe Dumitru Mitriță, fostul fundaș stânga al Craiovei și al Stelei? La 13 ani distanță de la ultimul său meci în Bănie, nepotul său face spectacol în Oltenia. Alex Mitriță și-a depășit unchiul ca popularitate. Toată experiența lui Arlauskis din Spania și Anglia a fost în zadar la șutul devastator al lui Alex Mitriță din lovitură liberă. Un trasor perfect și Mitriță a pecetluit soarta derby-ului cu CFR Cluj și le-a oferit celor aproape 30.000 de olteni din tribune o noapte magică.”

VIDEO / Golul lui Alex Mitriță din meciul cu CFR Cluj (2 - 1 scor final)

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.