Avem antrenorul și doi „lei” în #EchipaEtapei la LPF

Avem antrenorul și doi „lei” în #EchipaEtapei la LPF

Ziua bună în care Știința își începe o nouă aventură în Cupa României de dimineață se cunoaște. Devis Mangia a fost desemnat de Liga Profesionistă de Fotbal drept antrenorul etapei a 9-a, în timp ce Alex Cicâldău și Elvir Koljic au fost incluși în cel mai bun prim unsprezece.

Despre cei trei, LPF a scris următoarele lucruri:

Devis Mangia (Universitatea Craiova / 44 de ani) - A pregătit tactic excelent derby-ul etapei, iar rezultatul de la final a venit ca o răsplată pentru munca depusă. Jocul practicat de olteni a fost de-a dreptul încântător.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 23 de ani / 3 jocuri) - În sfârşit, oltenii şi-au găsit acel vârf de careu capabil să destabilizeze apărările adverse! A marcat şi în al treilea meci în tricoul Ştiinţei şi a intrat deja în inimile fanilor craioveni.

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 21 de ani / 9 jocuri) - S-a integrat perfect în planul tactic gândit de Devis Mangia. Cu pasa de gol reuşită în ultima rundă a ajuns la patru assisturi şi urcă în fruntea clasamentului la acest capitol, la egalitate cu Dan Nistor.”

Felicitări pentru această performanță!

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.