Avem doi reprezentanți în echipa etapei a 24-a

Avem doi reprezentanți în echipa etapei a 24-a

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat în această dimineață cel mai bun prim unsprezece al etapei care tocmai s-a scurs. Din ea se regăsesc Mirko Pigliacelli și Valentin Mihăilă, ambii decisivi în partida contra Viitorului. Felicitări!

PORTAR
Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 26 de ani / 18 jocuri)
 - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A avut șapte intervenţii prin care a contribuit decisiv la victoria importantă reuşită de olteni la Ovidiu.

FUNDAŞI
Andrei Miron (FC Botoşani / 25 de ani /20 jocuri) 
- Aflat la ultimele meciuri în tricoul grupării moldave, liderul botoşănenilor şi-a condus echipa spre o nouă victorie importantă în lupta pentru calificarea în play-off. Este un exemplu de profesionalism.
Răzvan Tincu (Sepsi OSK / 32 de ani / 21 jocuri) – Cu un plasament foarte bun în teren, a dat siguranţă echipei. Experimentatul fundaş al covăsnenilor s-a aflat la al 200-lea joc în principala competiţie internă.
Marius Constantin (Gaz Metan / 35 de ani / 22 jocuri) - Continuă sezonul foarte bun. A fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi. Prinde pentru a șasea oară echipa etapei.

MIJLOCAŞI
George Merloi (Academica / 20 de ani / 14 jocuri)
 - Tânărul mijlocaş ilfovean a fost activ pe toată durata meciului. Este un fotbalist cu un mare potenţial.
Vadim Raţă (Chindia / 26 de ani / 19 jocuri) - A făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. Este un jucător exponeţial în sistemul gândit de Viorel Moldovan.
Mihai Căpăţînă (FC Voluntari / 24 de ani / 24 jocuri) - Căpitanul ilfovenilor şi-a trecut în cont o pasă decisivă. A depus un efort consistent pe durata partidei.
Franck Yameogo (Chindia / 26 de ani / 17 jocuri) - A făcut cel mai bun meci pe prima scenă din România. A contribuit la golul lui Neguţ, apoi a marcat pentru întâia oară în tricoul târgoviştenilor.

ATACANŢI
Cătălin Ţîră (FC Voluntari / 25 de ani / 13 jocuri) 
- Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Mihai Teja. Vârful ilfovenilor a marcat un gol şi a contribuit decisiv la reuşita lui Tudorie.
Marko Dugandzic (FC Botoşani / 25 de ani / 2 jocuri) - Este fotbalistul începutului de an în CASA Liga 1. A pasat la golul egalizator reuşit de Ofosu, apoi a înscris decisiv pentru al doilea joc la rând.
Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova / 20 de ani / 18 jocuri) - A avut o nouă prestaţie entuziasmantă. A înscris pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai în cont trei pase decisive şi un penalty scos.

ANTRENORUL ETAPEI
Viorel Moldovan (Chindia / 47 de ani)
 - A reuşit o victorie mare! Echipa a practicat un joc solid la centrul terenului, unde a blocat majoritatea încercărilor adversarilor de a iniţia acţiuni ofensive. Chindia a fost prima echipă care a câştigat pe terenul grupării giurgiuvene.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 12 Iul 2020

21:00

FCSB

Play-off Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova638
2CFR Cluj536
3Astra Giurgiu528
4FCSB527
5FC Botoșani527
6Gaz Metan625

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.