Băluță și Mateiu fac parte din „Echipa sezonului”, în viziunea Betano

Băluță și Mateiu fac parte din „Echipa sezonului”, în viziunea Betano

Partenerul principal al Universității Craiova, Betano.com a realizat cel mai bun prim unsprezece din sezonul regulat al Ligii I. Din echipa campionatului se regăsesc Alexandru Mateiu și Alexandru Băluță.

Despre cei doi, Betano a scris următoarele lucruri:

Mijlocaș central: Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova), 20 meciuri

„Craiova e apreciată pentru jocul spectaculos și pentru fazele create de viteziștii din atac. Nu ar putea adopta acest stil de joc fără calmul de la centrul terenului, adus de cuplul Mateiu-Zlatinski. Fără apariții în fața porții, Mateiu excelează în rolul de mijlocaș central și e crucial în păstrarea posesiei și în lansarea atacurilor periculoase.”

Mijlocaș ofensiv: Alexandru Băluță (Universitatea Craiova), 21 meciuri

„Folosit ca extremă, playmaker sau 9 fals, Băluță joacă la fel de bine. Căpitanul Universității Craiova e parte din tripleta de vis care a înscris 26 goluri în sezonul regulat, alături de Mitriță și Gustavo. Băluță a fost autorul a 8 dintre ele, pe lângă care a adăugat și 4 pase decisive. Aflat în cea mai bună perioadă a carierei, mijlocașul ofensiv a debutat și în echipa națională, având până acum 4 meciuri.”

Felicitări și mult succes în continuare!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.