#BunVenitGustavo | Brazilianul „Gusti” se întoarce în Bănie

#BunVenitGustavo | Brazilianul „Gusti” se întoarce în Bănie

Brazilianul Gustavo Di Mauro Vagenin a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până la sfârșitul sezonului competițional, cu opțiune de prelungire pe 3 ani. Bine ai revenit în familia alb-albastră, Gustavo!

A efectuat deja vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova și a început pregătirile alături de colegii săi. Gusti va evolua de această dată cu numărul #20 pe tricou.

Mijlocașul brazilian Gustavo Di Mauro a semnat prima oară cu Știința în vara lui 2016, după cinci ani petrecuți în fotbalul italian. A început fotbalul la gruparea Audax Gremio, iar în Italia a evoluat pentru Salernitana, Lecce, Novara și Messina. Ultima oară a jucat în China la Liaoning FC. A debutat în alb-albastru în prima victorie stagională a sezonului 2016 - 2017, cu ASA Târgu Mureș. Gustavo a îmbrăcat tricoul Științei de 70 de ori în toate competițiile, reușind să marcheze 19 goluri și să ofere 5 pase decisive.

#Gustavo

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1049
2Universitatea Craiova944
3Astra Giurgiu833
4FC Botoșani1032
5FCSB931
6Gaz Metan1025

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.