Calificare cu emoții în sferturile Cupei României

Calificare cu emoții în sferturile Cupei României

Alb-albaștrii din Bănie s-au calificat mai departe în competiție după prelungirile. „Doppietta” căpitanului Băluță și golul lui Gustavo o duc pe Știința în sferturile de finală ale Cupei României.

CS Afumați: 30. Marinescu – 22. Onea, 17. Robicek, 4. Patriche, 5. Perju – 14. Olaru, 13. Burlacu, 20. Avram, 9. Buduroi – 24. Tudorache, 11. Dedu.

Universitatea Craiova:  51. Mitrovic - 30. Dimitrov, 44. Spahija, 6. Kelic, 3. Briceag - 7. Gustavo (min. 110, Bancu), 23. Zlatinski, 4. Popa (min. 60, Bărbuț), 5. Screciu (min. 45, Mateiu) - 10. Băluță, 9. Roman (min. 30, Burlacu).

Goluri: Dorin Burlacu (min. 10) / Gustavo Di Mauro Vagenin (min. 66), Alexandru Băluță (min. 101 și 105)

Stadion: „Ilie Oană, Ploiești

Spectatori: 1.000

Jocul de pe stadionul „Ilie Oană” s-a disputat sub dominarea Craiovei în primele minute, însă gazdele au fost cele care au marcat primele. Ca urmare a unui contraatac rapid, Dorin Burlacu a scăpat singur cu goalkeeperul nostru Mitrovic și a înscris pentru 1 – 0 în minutul 10. Cea mai mare ocazie a primei reprize s-a consemnat în minutul 18, când șutul căpitanului Băluță din interiorul careului a fost respins incredibil de portarul Marinescu. Introdus pe teren în minutul 30, în locul lui Mihai Roman, tânărul Burlacu și-a încercat norocul printr-o execuție puternică, de la distanță, dar care s-a oprit în blocajul apărării adverse.  Încecările alb-albaștrilor de a restabili egalitatea nu au dat roade, astfel că divizionara secundă a condus la pauză, scor 1 – 0.

Cea de a doua schimbare a fost efecutată la pauză: Alexandru Mateiu l-a înlocuit pe Vladimir Screciu. Startul părții secunde s-a disputat sub semnul echilibrului, cu cei de la CS Afumați exercitând un pressing avansat în jumătatea noastră de teren. Alexandru Băluță ar fi putut restabili egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 55, însă reluarea acestuia din centrarea lui Dimitrov a trecut peste poarta lui Marinescu. Insistențele băieților noștri au dat roade în minutul 65: brazilianul Gustavo restabilește egalitatea pe tabela de marcaj cu un șut puternic din interiorul careului. Andrei Burlacu a fost cel care a oferit pasa decisivă. Nici una dintre echipa nu a izbutit să se impună în timpul regulamentar de joc, astfel că s-a intrat în prelungiri. La nici două minute de la reluarea meciului, ca urmare a unei bâlbâieri în interiorul careului nostru, mingea a ajuns la Vlada care a împins mingea în plasa porții lui Mitrovic din doi metri. Căpitanul echipei noastre, Alexandru Băluță a rezolvat soarta calificării în doar patru minute: două șuturi excelente ale acestuia au adus-o pe Știința în avantaj pe tabela de marcaj, scor 3 – 2.

Universitatea Craiova se califică astfel în sferturile de finală ale Cupei României!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.