Casă specială pentru reînnoirea #ABONAMENTELOR, de astăzi!

Casă specială pentru reînnoirea #ABONAMENTELOR, de astăzi!

În cursul zilei de ieri am lansat #ABONAMENTELE pentru noul sezon competițional alături de Gustavo, Tiago și Gică Craioveanu. Clubul Universitatea Craiova vine în întâmpinarea suporterilor și oferă noi informații referitoare la vânzarea propriu-zisă.

1) Pentru orice reînnoire de #ABONAMENT, trebuie să vă prezentați cu o copie după buletin și una după abonamentul din sezonul competițional 2017 - 2018.

2) Abonații au la dispoziție 30 de zile pentru reînnoire, timp în care aceștia au locurile blocate. De asemenea, se poate opta pentru schimbarea locului, în funcție de disponibilitate.

3) #ABONAMENTELE pot fi achiziționate în această săptămână DOAR de la casieriile special amenajate pe esplanada Sălii Polivalente, zilnic, în intervalul orar 10:00 - 19:00.

4) Aveți la dispoziție două case: una dedicată celor care doresc să își reînnoiască #ABONAMENTUL și a doua pentru cei care vor să se aboneze pentru prima oară în #VulcanulDePeOblemenco.

5) Prețurile #ABONAMENTELOR pentru noul sezon competițional 2018 - 2019 le găsiți aici: https://bit.ly/2IWPZCe

5) Vom reveni, în curând, cu programul săptămânii următoare.

#ConstruisteTraditia cu #AbonamentDinTataInFiu

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.