Dăm antrenorul etapei și doi „lei” în cea mai bună echipă

Dăm antrenorul etapei și doi „lei” în cea mai bună echipă

Rezultatul excelent din derby-ul rundei cu numărul 15 a adus 3 reprezentanți în reflectoarele LPF. Victor Pițurcă a fost desemnat antrenorul etapei, în timp ce Andrei Ivan și Antoni Ivanov au fost incluși în cel mai bun prim unsprezece al rundei.

PORTAR
Cătălin Căbuz (Viitorul / 23 ani / 12 jocuri) - Unul dintre cei mai buni portari din acest sezon. Își ajută mult echipa, coordonarea cu linia de apărare funcționând din ce în ce mai bine.

FUNDAŞI

Radu Boboc (Viitorul / 20 ani / 14 jocuri) - Prinde pentru a treia oară echipa etapei, asta după ce a marcat din nou în CASA Liga 1. A ajuns la două goluri şi două pase decisive în 14 apariţii.

Daniel Graovac (Astra / 26 ani / 14 jocuri) - A fost imposibil de depăşit de către adversari. Intervenţiile sale au dat încredere echipei. Cu siguranţă, este un câştig pentru giurgiuveni.

Andrei Miron (FC Botoşani / 25 ani / 12 jocuri) - A câştigat majoritatea duelurilor din defensivă, unde face un cuplu foarte bun cu mai tânărul Andrei Chindriş. Se află la al 6-lea sezon pe prima scenă, timp în care a strâns 163 de meciuri.

Mihai Velisar (Gaz Metan / 21 ani / 14 jocuri) - Prestaţiile tânărului fundaş stânga, debutant în acest sezon în CASA Liga 1, reprezintă o surpriză plăcută pentru microbişti. A strâns deja două goluri şi două pase decisive în 14 jocuri.

MIJLOCAŞI

Valentin Gheorghe (Astra / 22 ani / 14 jocuri) - Devenit om de bază în acest sezon, tânărul jucător al giurgiuvenilor a ajuns la șapte goluri şi este golgheterul echipei, două dintre reuşite fiind izbutite în ultima rundă.

Antoni Ivanov (Universitatea Craiova / 24 ani / 13 jocuri) - A făcut cel mai bun meci în tricoul alb-albaştrilor, reuşind să şi marcheze golul care a deschis drumul Universităţii spre succes.

Constantin Budescu (Astra / 30 ani / 8 jocuri) - A fost din nou fantastic! A marcat două goluri, ambele cu execuţii de clasă! A ajuns la șase reuşite în ediţia curentă şi 65 în nouă sezoane pe prima scenă.

Florin Tănase (FCSB / 24 ani / 12 jocuri) - A fost omul meciului! A contribuit la prima reuşită a bucureştenilor, apoi a marcat golul victoriei. A fost a 49-a oară când a înscris în principala competiţie internă.

ATACANŢI

Lacina Traore (CFR Cluj / 29 ani / 6 jocuri) - Introducerea puternicului vârf ivorian în teren a schimbat în bine jocul ardelenilor. S-a aflat la al 50-lea joc în tricoul clujenilor, pentru care a marcat de 16 ori.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 22 ani / 7 jocuri) - A fost acel jucător de la care fanii aşteaptă să facă diferenţa în astfel de partide. Un meci perfect pentru el! A marcat de două ori şi a ajuns la patru reuşite în carieră în poarta dinamoviştilor.

ANTRENORUL ETAPEI:

Victor Piţurcă (Universitatea Craiova / 63 ani) - Experimentatul tehnician al oltenilor a pregătit excelent meciul, iar rezultatul final a consemnat o victorie specială pentru fanii "Ştiinţei".

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 03 Iul 2020

20:00

Gaz Metan

Play-off Liga 1

Stadionul „Gaz Metan”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj536
2Universitatea Craiova535
3Astra Giurgiu528
4FCSB527
5FC Botoșani527
6Gaz Metan525

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.