Doar egal într-o deplasare pe care am avut-o la îndemână

Doar egal într-o deplasare pe care am avut-o la îndemână

Universitatea a venit să facă show la Giurgiu, dar a încântat doar în faza ofensivă. Erorile din apărare ne costă două puncte mari, pe care le-am fi meritat după aspectul jocului.

Craiova a început în forță, iar Gustavo scoate de unul singur un penalty în minutul 3, după ce tot el recuperase o minge din picioarele lui Polczak. Astra nu stă pe gânduri și Le Tallec îi face bine o minge lui Alex Ioniță, care înscrie cu un șut frumos din prima, imparabil, în plasa laterală.

Știința apasă butonul de stil după egalare și controlează restul reprizei, cu faze care îi fac să  ofteze până și pe suporterii gazdelor. În minutul 16, Mitriță și Băluță fac un un-doi de efect și primul ratează o ocazie mare, la care portarul Naționalei Bulgariei se remarcă. Gustavo și Mateiu trec și ei pe lângă majorarea diferenței, tot după niște faze purtate în mare viteză, iar prima parte se termină la egalitate.

Alb-albaștrii încep în forță și repriza secundă, Bancu îi creează inteligent o superioritate în partea stângă lu Mitriță, care centrează în forță fără să se uite, unde știa însă că o să fie Gustavo, care pune latul pentru 2-1. Băluță are o șansă să detensioneze atmosfera după o nouă fază superbă de atac, în minutul 62, dar Iliev respinge de sub transversală. Același Iliev este eliminat după un clinci cu Spahija la o degajare și părea că Știința va avea un final ușor, dar vine de nicăieri cornerul din minutul 80, cu o nouă nesincronizare în defensiva noastră, iar Dandea marchează frumos sub bara lui Calancea. Craiova presează, dar tot Astra e mai periculoasă, chiar și în inferioritate. După o nouă gafă colectivă, Datkovic îl faultează pe Le Tallec la marginea careului și Romario Moise ratează șansa să aducă o victorie nesperată echipei sale.

După un nou pas greșit, Universitatea intră în mini-pauza competițională de pe locul 3, dar cu doar un punct rămas în fața Botoșaniului. Urmează un meci pe teren propriu cu Juventus București, apoi o deplasare infernală la Botoșani. 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 24 Feb 2019

20:00

FCSB

Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj2448
2Universitatea Craiova2445
3FCSB2445
4Sepsi Sf. Gheorghe2436
5Astra Giurgiu2436
6FC Botoșani2435
7Viitorul2434
8Poli Iași2434
9FC Hermannstadt2429
10Gaz Metan2429
11FC Dinamo2428
12Dunărea Călărași2422
13Concordia2418
14FC Voluntari2417

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.