Doar egal într-o deplasare pe care am avut-o la îndemână

Doar egal într-o deplasare pe care am avut-o la îndemână

Universitatea a venit să facă show la Giurgiu, dar a încântat doar în faza ofensivă. Erorile din apărare ne costă două puncte mari, pe care le-am fi meritat după aspectul jocului.

Craiova a început în forță, iar Gustavo scoate de unul singur un penalty în minutul 3, după ce tot el recuperase o minge din picioarele lui Polczak. Astra nu stă pe gânduri și Le Tallec îi face bine o minge lui Alex Ioniță, care înscrie cu un șut frumos din prima, imparabil, în plasa laterală.

Știința apasă butonul de stil după egalare și controlează restul reprizei, cu faze care îi fac să  ofteze până și pe suporterii gazdelor. În minutul 16, Mitriță și Băluță fac un un-doi de efect și primul ratează o ocazie mare, la care portarul Naționalei Bulgariei se remarcă. Gustavo și Mateiu trec și ei pe lângă majorarea diferenței, tot după niște faze purtate în mare viteză, iar prima parte se termină la egalitate.

Alb-albaștrii încep în forță și repriza secundă, Bancu îi creează inteligent o superioritate în partea stângă lu Mitriță, care centrează în forță fără să se uite, unde știa însă că o să fie Gustavo, care pune latul pentru 2-1. Băluță are o șansă să detensioneze atmosfera după o nouă fază superbă de atac, în minutul 62, dar Iliev respinge de sub transversală. Același Iliev este eliminat după un clinci cu Spahija la o degajare și părea că Știința va avea un final ușor, dar vine de nicăieri cornerul din minutul 80, cu o nouă nesincronizare în defensiva noastră, iar Dandea marchează frumos sub bara lui Calancea. Craiova presează, dar tot Astra e mai periculoasă, chiar și în inferioritate. După o nouă gafă colectivă, Datkovic îl faultează pe Le Tallec la marginea careului și Romario Moise ratează șansa să aducă o victorie nesperată echipei sale.

După un nou pas greșit, Universitatea intră în mini-pauza competițională de pe locul 3, dar cu doar un punct rămas în fața Botoșaniului. Urmează un meci pe teren propriu cu Juventus București, apoi o deplasare infernală la Botoșani. 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 21 Oct 2018

21:00

FCSB

Liga 1 Betano

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1FCSB1021
2Astra Giurgiu1017
3CFR Cluj1017
4Gaz Metan1017
5Sepsi Sf. Gheorghe1016
6Viitorul1016
7Universitatea Craiova1015
8Poli Iași1014
9Dunărea Călărași1013
10FC Dinamo1011
11Concordia1011
12FC Botoșani109
13FC Hermannstadt107
14FC Voluntari104

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.