Egal și cu Botoșani

Egal și cu Botoșani

Universitatea face al doilea egal pe teren propriu cu Botoșani, 2-2, într-un meci în care a condus la pauză, dar a fost egalată dintr-o fază fixă.

Data: 03.08.2018

Ora: 21:00

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

Competiție: Liga I Betano (Etapa a III-a)

Goluri: Alexandru Mitriță (min. 21 & 35) / Lorand Fulop (min. 11) & Andrei Miron (min. 54)

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Popa (Kelic, min. 67), Gardoş, Tiago – Borţa (Donkor, min 67), Mateiu, Cicâldău, Bancu - Mihăilă, Mitriţă, Burlacu (Markovic, min. 77). Rezerve: Popescu, Kelic, Markovic, Briceag, Glavina, Şerban, Donkor. Antrenor: Devis Mangia

FC Botoșani: Pap - Dumitraș, Miron, Burcă, Soiledis - J. Rodriguez, Oaidă - M. Roman I, L. Fulop, Golofca - M. Roman II. Rezerve: Fraisl, Patache, Chitoșcă, Papa, Chindriș, Ongenda, Brekalo. Antrenor: Costel Enache

Oaspeții încep mai bine și, găsit foarte liber de o diagonală, în dreapta defensivei noastre, Golofca centrează impecabil în fața porții, de unde Fulop face 1-0.

Era minutul 20 când unul dintre cei cinci jucători under 21 trimiși de Mangia în teren, Mihăilă, îi strecoară mingea printre picioare lui Rodriguez în careu, argentinianul își lasă un picior în spate, îl agață pe jucătorul nostru, iar Chivulete arată 11 metri. Mitriță marchează cu siguranță primul gol al Științei în acest campionat.

15 minute mai târziu, același Mihăilă dă o pasă perfectă printre fundașii centrali adverși pentru Mitriță, care îl driblează scurt din gleznă pe Pap și înscrie în poarta goală.

Oaspeții revin mai motivați de la vestiare și au marile ocazii ale reprizei secunde. În afară de ratările lui Roman și Ongenda (care lovește bara după o pasă perfectă a aceluiași Roman), Miron reușește egalarea cu o lovitură de cap din careu, după un corner care îl găsește liber la 7 metri de poartă.

Mangia îi introduce în teren în același timp pe Donkor și Kelic, în minutul 67. Markovic intră și el 10 minute mai târziu, dar Craiova nu mai reușește să fie periculoasă în atac.

Scor final 2-2 cu Botoșani și Universitatea încheie etapa a treia cu 2 puncte în clasament, în Liga I Betano.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.