Egal și suferință la Mediaș

Egal și suferință la Mediaș

”Așa e la Craiova, dar e cam la fel și-n restul României”, a părut să transmită tuturor galeria Științei la Mediaș, unde s-a auzit mai tare decât se aud multe grupări de suporteri pe teren propriu.

Universitatea a dominat și pe teren, dar Gazul s-a apărat disciplinat și cu toate forțele, pe tot parcursul partidei, pentru un 0-0 muncit, reușind să treacă și peste un penalty ratat de Mitriță în prelungiri.

În prima parte, doar Briceag și Gustavo în două rânduri trec pe lângă gol, dar fără ca Știința să-și creeze situații clare.

Repriza a doua începe cu o dublă accidentare urâtă: Kelic și Olaru se lovesc cap în cap și amândoi ies comoționați de pe teren, cu Popov luându-i locul croatului în centrul apărării noastre. După o ocazie mare a Mediașului, cu Sârghi foarte periculos cu un cap din apropiere, Zlatinski  semnează ratarea etapei, nereușind să înscrie în poarta goală după o acțiune bună în dreapta a lui Băluță.

Același Băluță este aproape de gol după un contraatac-șnur purtat alături de Mitriță în minutul 65, fază încheiată, din păcate, cu o nouă accidentare, de data aceasta a portarului Greab. Cumulate, cele trei accidentări au ținut jocul oprit aproximativ 10 minute. Cu toate acestea, la finalul timpului regulamentar arbitrul a arătat doar 9 minute de prelungire.

Mateiu recuperează excelent o minge în minutul 76 și trece de doi adversari în banda dreapta, pasează bine filtrant pentru Băluță, dar căpitanul trage pe lângă dintr-un unghi prea închis.

Mangia schimbă ofensiv și îl introduce pe Bărbuț în locul lui Briceag, iar extrema venită de la Timișoara scoate un penalty în minutul 92, dar rezerva Pleașcă se întinde incredibil după șutul bun al lui Mitriță.

Pas semigreșit al Craiovei, care rămâne la 9 puncte de locul I, ocupat de CFR, ceea ce face din meciul de săptămâna viitoare unul foarte important pentru deznodământul campionatului.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.