Eșec nedrept în Moldova

Eșec nedrept în Moldova

Știința pierde cu 1-0 la Botoșani un meci pe care l-a controlat destul de clar, dar în care i-a lipsit limpezimea la finalizare.

Partida începe confuz, fără faze clare de poartă, și părea că se îndreaptă spre un 0-0 la pauză, dar George Miron dă golul vieții după o fază la care brigada de arbitri greșește în lanț împotriva Craiovei.

Mangia schimbă așezarea tactică în minutul 62, când îl introduce pe Roman în locul lui Băluță, trecând la un 4-2-4 ultraofensiv. Știința pune stăpânire pe joc și obține multe lovituri libere din preajma careului de 16, iar prima ocazie mare a studenților vine la capul lui Gustavo, scos greu în corner de Cobrea.

Ultimele 15 minute au reprezentat un asediu la poarta oaspeților, fotbaliștii din linia ofensivă a Universității Craiova irosind ocazii foarte mari, rând pe rând. Jocul se încheie cu victoria la limită a gazdelor, scor 1 - 0, însă, cu toate acestea, elevii lui Mangia rămân pe locul al treilea în clasamentul Ligii I Betano, cu 36 de puncte obținute. 

„Ținem cu echipa noastră și la bine și la greu...”

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.