Goljic & Cic în echipa etapei

Goljic & Cic în echipa etapei

Avem doi reprezentanți în echipa etapei a 4-a Play-Off - a 5-a Play-Out din Liga 1. Liga Profesionistă de Fotbal i-a evidențiat în această rundă pe Elvir Koljic și Alexandru Cicâldău.

PORTAR

Roland Niczuly (Sepsi OSK / 24 ani / 21 jocuri) - A apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii prin care a contribuit din plin la succesul covăsnenilor.

FUNDAŞI

Gabriel Matei (Academica / 30 ani / 21 jocuri) - A făcut un joc fără greşeală în defensivă, iar în ofensivă şi-a adus contribuţia cu pasa decisivă oferită lui Vojtus.

Paulo Vinicius (CFR Cluj / 35 ani / 20 de jocuri) - Este stâlpul defensivei clujenilor, cea mai bună din CASA Liga 1! Prinde pentru a 5-a oară echipa etapei.

Răzvan Patriche (Academica / 34 ani / 27 jocuri) - Căpitanul grupării din Clinceni şi-a coordonat excelent colegii din apărare, astfel ilfovenii au bifat al 2-lea meci consecutiv fără gol încasat.

Florin Ştefan (Sepsi OSK / 24 ani / 25 jocuri) - A dominat flancul stâng. Şi-a trecut în cont şi primul gol din acest sezon în CASA Liga 1.

MIJLOCAŞI

Mihai Căpăţînă (FC Voluntari / 24 ani / 30 jocuri) - A fost decisiv pentru a doua etapă a rând. A strâns în acest sezon 5 goluri şi 3 pase decisive.

Alexandru Cicâldău (U Craiova / 22 ani / 26 jocuri) - Şi-a pus din nou în valoare calităţile tehnice deosebite. A oferit una dintre cele mai frumoase pase de gol din acest sezon, stagiune în care a contribuit la 15 dintre reuşitele oltenilor.

Vlad Alexandru Achim (Viitorul / 31 ani / 19 jocuri) - Aflat la a 250-a prezenţă pe prima scenă, mijlocaşul constănţenilor a făcut cel mai bun meci din acest sezon. A reuşit o dublă şi a participat la multe acţiuni ofensive.

ATACANŢI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 34 ani / 19 jocuri) - La 34 de ani, decarul clujenilor trece prin cea mai bună perioadă din carieră. Cu cele două reuşite din ultima rundă, Ciprian a ajuns la 50 de goluri şi 51 de pase decisive în 13 sezoane pe prima scenă din România.

Elvir Koljic (U Craiova / 24 ani / 9 jocuri) - Este atacantul care i-a lipsit Universităţii în multe jocuri din acest sezon. Graţie dublei reuşite în poarta giurgivenilor, oltenii şi-au trecut în cont toate punctele.

Gabriel Iancu (Viitorul / 26 ani / 22 jocuri) - A fost jucătorul etapei: două goluri şi o pasă decisivă! Graţie reuşitelor din această rundă, vârful Viitorului a ajuns la 13 goluri şi s-a distanţat în clasamentul marcatorilor.

ANTRENORUL ETAPEI:

Leo Grozavu (Sepsi OSK / 52 ani) - A pregătit excelent meciul şi a reacţionat perfect pe durata partidei, iar rezultatul final a consemnat o victorie importantă, succes în urma căruia covăsnenii s-au distanţat în clasament de locurile periculoase.

#LPF

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 19 Iul 2020

21:00

FC Botoșani

Play-off Liga 1

Stadionul „Municipal”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova741
2CFR Cluj637
3Astra Giurgiu730
4FC Botoșani729
5FCSB728
6Gaz Metan625

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.