Înfrângere în jocul de verificare cu FC Argeș

Înfrângere în jocul de verificare cu FC Argeș

Jucătorii care au evoluat mai puțin au avut astăzi parte de meci amical în compania divizionarei secunde, FC Argeș. Vătăjelu a deschis primul scorul, însă, în cele din urmă, piteștenii au întors rezultatul și au învins cu 3-1.

Data: 24.06.2020

Ora: 11:30

Stadion: Baza Sportivă Lunca Jiului

Competiție: Amical

Goluri: Vătăjelu (min. 11) / Prepeliță (min. 28), Popescu (min. 48) și Șerban (min. 85)

Universitatea Craiova: Marinescu – Vătăjelu, Gardoș, Mitran, Olteanu – Ivanov, Gustavo, Qaka – Baiaram, Nițu, Bărbuț. Pe parcursul meciului au mai fost introduși pe gazon: L. Popescu – Cosic, Danciu, Vadasis și A. Popescu.

FC Argeş: Ducan – Tofan, Leca, Deslandez, Şerbănică – Panait, Prepeliţă, Popescu – Buhăescu, Grecu, Blejdea. Au mai evoluat pe parcursul meciului: Şerban, Muşat, Năstăsie, Turda, Matiş, Popa și Mirică.

Arbitri: Buzărnescu – Vitan, Stăncuţa.

Acest meci de verificare a fost transmis în direct atât aici, pe website-ul oficial, cât și pe pagina noastră de Facebook. Vă mulțumim că ați fost alături de noi!

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 19 Iul 2020

21:00

FC Botoșani

Play-off Liga 1

Stadionul „Municipal”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova741
2CFR Cluj637
3Astra Giurgiu730
4FC Botoșani729
5FCSB728
6Gaz Metan625

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.