Întoarcerea fiului dribbleur: Alexandru Mitriță a revenit acasă!

Întoarcerea fiului dribbleur: Alexandru Mitriță a revenit acasă!

Argintul-viu Mitriță a lăsat Italia pentru Craiova cea atât de iubită și va juca în tricoul Științei, într-un an crucial pentru echipa noastră. 

În sezonul în care Liga I sărbătorește centenarul, iar Universitatea Craiova împlinește 70 de ani, revenirea lui Mitriță este a doua repatriere a unui craiovean get-beget din această vară, după cea a lui Mihai Roman. Clubul nostru continuă astfel pe același drum dificil pe care ni l-am propus: ținta noastră nu este doar să aducem jucători de valoare la Craiova, care să facă performanță, ci și să creăm o atmosferă pasională, specific oltenească, în jurul echipei, sperând că astfel vom putea reînvia acea comuniune fabuloasă care exista pe vremuri între jucătorii din Craiova Maxima și spectatorii care, după victorii, treceau să sărbătorească pe la casa fiecăruia dintre idolii lor.

Vă mărturisim că Știința nu este la prima încercare de a semna cu Mitriță, dar în primă fază ne-am lovit de o ofertă senzațională pe care Viitorul a primit-o de la Pescara: 800.000 de euro. Mitriță nu a dezamăgit la noua sa echipă, pentru care a jucat 37 de partide, a marcat de două ori și a reușit șase pase de gol. Suntem convinși că la Craiova, locul în care a declarat mereu că se simte atât de bine, numărul reușitelor va fi mult mai mare. Voi nu trebuie decât să fiți pe stadion pentru a vă bucura de ele.

”Sunt fericit că am revenit acasă. Nu consider că este un pas înapoi, chiar dacă anul trecut am jucat în Serie A. Asta pentru că, sezonul acesta, voi juca într-o competiție și mai prestigioasă, Europa League, în tricoul echipei pe care o iubesc nu doar eu, ci și toți ai mei. Îi aștept pe toți craiovenii și pe toți oltenii alături de noi, pentru că am convingerea că, dacă ei ne vor împinge de la spate, putem să reușim un sezon care să rămână în cartea de istorie a Științei și în amintirea suporterilor”, a declarat Alex.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 18 Iul 2019

19:00

FC Sabail

UEFA Europa League

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Look Plus

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova00
2FCSB00
3CFR Cluj00
4Astra Giurgiu00
5Sepsi Sf. Gheorghe00
6FC Botoșani00
7Viitorul00
8Poli Iași00
9Gaz Metan00
10FC Hermannstadt00
11FC Dinamo00
12Academica Clinceni00
13FC Voluntari00
14Chindia00

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.