Joc aprins, rezultat echitabil

Joc aprins, rezultat echitabil

Universitatea încheie la egalitate, alb, contra polonezilor de la Pogon, în cel de-al patrulea amical din Turcia.

Universitatea Craiova – Pogon Szczecin    0-0

Universitatea – repriza I: Bălgrădean – Dumitraş, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Manea, Mateiu, Brandan, Tîrnăcop – Bawab, Herghelegiu.

Universitatea – repriza a II-a: Bălgrădean – Achim, Izvoranu, Acka, Briceag – Erikson, Madson, Cârstea, Varga -  Băluţă (85 Georgescu), Ivan

 

La fel ca în partidele din primul stagiu, staff-ul tehnic merge pe acelaşi sistem şi în jocul cu Pogon Szczecin, folosind două formule echilibrate, din dorinţa de a vedea la lucru cât mai mulţi jucători. Partida din Lara începe fără minute de tatonare, ambele echipe căutând construcţia spre poarta adversă. Însă defensivele sunt puternice şi nu lasă nimic să treacă. În ciuda jocului alert, în prima repriză sunt doar două şanse mari de gol. Frăsinescu, din lovitură liberă periculoasă de la 17 metri, trage peste. De partea cealaltă, o pătrundere pe flancul drept al nostru, urmată de o centrare pe linia careului mic, crează panică, dar mingea nu este atinsă de atacanţii polonezi. În actul secund, ritmul se menţine, iar numărul şanselor e într-o uşoară creştere. Noi ratăm prin Băluţă, în două rânduri, cu şuturi de la marginea careului, Ivan – şut din unghi reţinut de portar, şi Erikson – bombă pe lângă vinclu. Iar polonezii au un trasor de senzaţie, rezolvat cu stil de Bălgrădean şi încă două contra-atacuri care-l evidenţiază pe Acka. Se încheie aşa cum a început, 0-0.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.