La mulți ani, #MISTER DEVIS MANGIA! #44

La mulți ani, #MISTER DEVIS MANGIA! #44

Astăzi, 6 iunie 2018, antrenorul Științei a împlinit vârsta de 44 de ani. Clubul Universitatea Craiova îi dorește lui Devis să aibă parte numai de bucurii și tot mai multe trofee de acum înainte pe banca alb-albastră. Îl felicităm și îi mulțumim că a dus-o pe Știința acolo sus unde îi este locul: după 23 de ani ne-am clasat pe podiumul Ligii I și cel mai important, am adus trofeul în Bănie după 25 de ani de așteptare.

Suntem ferm convinși că perioada care va urma va fi una memorabilă sub bagheta unuia dintre cei mai titrați antrenori străini veniți în România. În acest sezon competițional, Devis Mangia ne-a demonstrat că pe lângă performanțele de pe banca tehnică, a punctat și în sufletele suporterilor Științei, fiind extrem de apreciat încă de la venirea sa în România. A fost în dese rânduri ales ca fiind „antrenorul etapei”, chiar „antrenorul turului” din Liga I Betano și apreciat de către specialiștii din cadrul emisiunilor sportive. În prezent, Devis Mangia este unul dintre cei care nu mai poate ieși liniștit la plimbare în Craiova, fiind asaltat de fiecare dată pentru autografe și fotografii.

Vă reamintim faptul că antrenorul Științei a semnat în luna decembrie 2017 prelungirea contractului până în iunie 2021. Devis a declarat următoarele lucruri la acel moment: „Sunt fericit că am semnat prelungirea contractului. Am muncit încă de la început foarte bine cu patronul echipei, iar asta este foarte important pentru un antrenor. Avem un proiect bun la Universitatea și, într-adevăr, să întâlnești atâta seriozitate la un club și jucători atât de valoroși și de sufletiști este un motiv de bucurie pentru orice antrenor.”

Devis Mangia și-a început cariera de antrenor în urmă cu 13 ani la echipa italiană Varese și a continuat la mai multe echipe cu tradiție cum ar fi Palermo, Spezia, Bari și Ascoli. De asemenea, Mangia a antrenat în perioada 2012 - 2013 echipa națională Under-21 a Italiei, cu care a și reușit să obțină medalia de argint la Campionatul European U21. Acesta și-a exercitat cariera profesională numai în țara natală, Știința fiind prima sa experiență peste hotare.

Devis, îți scriem în română și nu în italiană fiindcă știm că deja înțelegi și încep să dea roade cursurile pe care le-ai făcut în tot acest an. Avem o surpriză mare pentru tine mai jos. Din inima alb-albastră pentru #MISTER DEVIS MANGIA!

 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.