Liga Magazin laudă prestațiile alb-albaștrilor: 4 jucători în „Echipa Etapei a 13-a”

Liga Magazin laudă prestațiile alb-albaștrilor: 4 jucători în „Echipa Etapei a 13-a”

Numai cuvinte de laudă din partea celor de la Liga Magazin pentru jucătorii Universității Craiova: a fost realizată „Echipa Etapei a 13-a”, din care se regăsesc și patru alb-albaștri. Martic, Tiago, Bancu și Băluță sunt reprezentanții noștri ce fac parte din cel mai bun prim unsprezece.

În cea de a 13-a etapă a Ligii Betano, Universitatea Craiova a învins la Timișoara, pe ACS Poli, cu scorul de 2 - 0. Golurile echipei noastre au fost marcate de Ivan Martic și Andrei Burlacu. Puteți citi, mai jos, analiza celor de la Liga Magazin:

Fundaș dreapta: Ivan Martic. Despre noul transfer al echipei noastre, cei de la Liga Magazin au spus următoarele lucruri: „Ivan Martic a impresionat încă din primele meciuri în Liga I Betano. Croatul născut în Elveția nu este un fudaș dreapta tipic, deoarece urcările sale în atac reprezintă panică pentru apărăile adverse. Mangia se bazează pe el inclusiv la finalizare, iar Martic nu i-a dezamăgit așteptările la meciul din Banat. A marcat primul său gol în România”.

Fundaș central: Tiago Ferreira. Despre portughezul nostru, Liga Magazin a menționat următoarele aspecte: „De fundașul Barcelonei ne aduce aminte Tiago Ferreira, prin coafura identică cu cea a lui Puyol. Portughezul aduce o siguranță defensivă demnă de un apărător mare. Atacurile disperate ale lui ACS Poli Timișoara s-au lovit de Tiago Ferreira, cel care nu le-a dat multe șanse atacanților bănățeni. Crescut la FC Porto și Boavista, Ferreira este una dintre surprizele plăcute ale campionatului și intră din nou în echipa campionatului.”

Fundaș stânga: Nicușor Bancu. Despre unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Științei, Liga Magazin a spus: „Alături de Tiago Ferreira se mai află și Nicușor Bancu, al treilea om din defensiva echipei etapei care vine de la Craiova. L-am ales în special pentru aportul său ofensiv. Mangia l-a reinventat și l-a transformat din extremă în fundaș stânga în sistemul cu trei fundași centrali. El este responsabil de apărare și atac, cu un plus de tehnica și viteză. Răsplata supremă a venit pe finalul jocului, când Bancu i-a oferit pe tavă golul doi lui Andrei Burlacu. Contra l-a remarcat pe olteanul de 25 de ani și am făcut-o și noi la Liga Magazin.”

Mijlocaș ofensiv: Alexandru Băluță. Despre căpitanul echipei noastre, Liga Magazin a spus următoarele lucruri: „Alex Băluță, sau Mertens de România, este probabil jucătorul acestui start de campionat în România, cu cele mai multe meciuri în care a fost decisiv. Fără el, Craiova nu ar fi fost pe locul trei în Liga I Betano. Meciul cu Timișoara a fost unul obișnuit, fiindcă a fost omul meciului. A apărut des la finalizare și chiar dacă nu a marcat, a fost decisiv la primele goluri. A pasat perfect la prima reușită a lui Martic și a creat faza celui de al doilea gol. Era clar că nu putea lipsi din Echipa Națională și din Liga Magazin!”

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.