„Lupii galbeni” s-au impus în fața „satelitului”

„Lupii galbeni” s-au impus în fața „satelitului”

Echipa a doua a Universității Craiova a disputat astăzi, în jurul prânzului, cel de al doilea meci amical al săptămânii. „Leii” de la „satelit” au fost învinși cu scorul de 4 - 1 de formația Petrolul Ploiești. Unicul gol al echipei noastre a fost marcat de Ciutică.

Data: 17.02.2018

Stadion: Centrul Național de Fotbal Buftea

Ora: 13:30

Antrenorii Universității Craiova II, Papură și Gușatu au mizat pe următorul prim unsprezece: Dică – Ion, Enache, Puțaru – Borța, Șerban, Buzan, Juncu – Contantin, Baicu, Mihăilă. Pe parcursul meciului au mai evoluat: : Vlădulescu, Trocan, Dinu, Ciutică, Vadasis, Markovic, Trancă și Frăsineanu.

De cealaltă parte, antrenorul „lupilor galbeni”, Romulus Ciobanu a utilizat următoarea echipă: Bolboașă - Antoche, Ichim, Olaru - Saim Tudor, Andor, Chindriș, Velisar - Ciocâlteu, Arnăutu, Păun.

Goluri: Arnăutu (min. 26), Andor (min. 35), Păun (min. 65, penalty) Prunescu (min. 81) / Ciutică (min. 76)

Petrolul Ploiești a condus cu scorul de 2 - 0 la pauză, prin reușitele jucătorilor Arnăutu (min. 26) și Andor (min. 35). Singurul gol al alb-albaștrilor a fost înscris de juniorul Ciutică în minutul 78. Experimentata echipă din Ploiești s-a impus până la final cu scorul de 4 - 1, astfel că echipa a doua a Științei suferă prima înfrângere din 2018.

#PepinieraInseamnaViitor

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 31 Mar 2019

20:30

FCSB

Play-off Liga 1 Betano

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj233
2Universitatea Craiova229
3FCSB228
4Viitorul222
5Astra Giurgiu221
6Sepsi Sf. Gheorghe219

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.