Neînvinși în continuare, dar se putea mai mult

Neînvinși în continuare, dar se putea mai mult

Într-un meci jucat la aproape 40 de grade, la distanță de doar trei zile față de jocurile Craiovei și Astrei în cupele europene, ambele echipe au părut lipsite de vlagă și pe alocuri neinspirate.

Astra a lovit norocos în minutul 9 prin Balaure, la o fază cu o dublă bâlbâială a jucătorilor noștri la care Nicoară și-a demonstrat calitățile. Apoi, Știința a pus stăpânire pe joc și și-a masat adversara în propria treime.

Accidentarea nefericită a lui Băluță din minutul 23 avea să aibă și o mică parte pozitivă: căpitanul a fost înlocuit de cel care avea să devină jucătorul meciului, celălalt Alex atomic, Mitriță. Alături de Bărbuț, Mitriță a lansat șarje ucigătoare, dar ratările din finalul primei reprize ne-au amintit de perioada Mulțescu.

Mitriță a arătat că marile ocazii din dubla cu Milan nu l-au afectat, înscriind la 6 minute de la revenirea de la vestiare, cu un șut sec la colțul lung, din zona colțului careului de 16 metri.  Craioveanul nostru, sfârleaza dintre blocuri, a rămas la originea aproape tuturor acțiunilor ulterioare ale Universității. Din păcate, jocul avea să se stingă încet-încet, pe fondul unei oboseli teribile și într-o atmosferă departe de cea care i-a motivat pe jucători în meciul cu Milan.

Pe final, Devis Mangia a încercat să-și surprindă adversarul revenind de la 4-4-2 la 3-4-3-ul folosit cu Milan și FCSB, dar celelalte două schimbări (Gustavo și Tiago în locul lui Bărbuț și Dimitrov) nu au adus plusul de vigoare și inspirație necesar.

Perioada dificilă a Științei continuă, cu o etapă intermediară miercuri (când jucăm la Ploiești, cu Juventus Colentina) și un meci foarte complicat duminica viitoare, la Severin cu revelația Botoșani. 

Au marcat: Alexandru MITRIȚĂ (51) / Silviu BALAURE (9)

Universitatea Craiova: Miodrag MITROVIC – Marius BRICEAG, Radoslav DIMITROV (75 Tiago FERREIRA), Renato KELIC, Alexandre BARTHE, Vladimir SCRECIU, Hristo ZLATINSKI, Nicușor BANCU, Mihai ROMAN, Cristi BĂRBUȚ (64 Gustavo VAGENIN), (C) Alexandru BĂLUȚĂ (23 Alexandru MITRIȚĂ)

Astra Giurgiu: Iliev PLAMEN – Marcus VINICIUS (71 Alexandru IONIȚĂ), Florin BEJAN, Viorel NICOARĂ (64 Andrei PIȚIAN), Mihai BUTEAN, Erico DA SILVA, Alexandru DANDEA, (C) Alexandru STAN, Bogdan CHIPIRLIU (53 Anthony LE TALLEC), Romario MOISE, Silviu BALAURE.

Brigada de arbitri: Horațiu FESNIC (Cluj), Alexandru CEREI (Cluj), Gero SZABO (Cluj) și Marcel BÎRSAN (rezervă, București).

Cartonașe galbene:  Vladimir SCRECIU (10), Renato KELIC (26), Alexandre BARTHE (66), Alexandru MITRIȚĂ (74) Gustavo VAGENIN (80), Tiago FERREIRA (90)  / Alexandru DANDEA (26), Silviu BALAURE (50), Erico DA SILVA (86)

Spectatori: 1.000

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 31 Aug 2019

00:00

FC Voluntari

Liga 1

Stadionul „Anghel Iordănescu”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Poli Iași715
2CFR Cluj614
3Universitatea Craiova713
4Viitorul612
5Gaz Metan612
6FC Botoșani610
7Sepsi Sf. Gheorghe68
8Astra Giurgiu78
9FC Hermannstadt66
10FC Voluntari65
11Chindia75
12FCSB64
13Academica Clinceni63
14FC Dinamo63

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.