O seară normală în Bănie

O seară normală în Bănie

Universitatea Craiova învinge marea rivală după o prestație fulminantă și într-o atmosferă fantastică. Așa e la Craiova. Așa va fi mereu. 3-0 cu D. București.

Prima repriză a fost una foarte disputată, în care echipa mai slab cotată (anul trecut în playout) a reușit să-și creeze 2-3 ocazii de gol. Universitatea joacă însă mai bine și trece pe lângă deschiderea scorului în cel puțin 5 rânduri.

Dar 25.000 de olteni din tribune și 11 din teren aveau de gând să câștige meciul. Și, la cornerul din minutul 45+1, nou-venitul Koljic se demarcă fantastic la un corner executat de Cicâldău și ”șutează” cu capul în plasa laterală: era 1-0 pentru Știința, cu un debut de vis pentru bosniacul venit în urmă cu doar o zi în Bănie.

A doua parte avea să fie doar o formalitate pentru alb-albaștri, care se întorc pe teren dornici să le facă un cadou și fanilor. Echipa din București dispare din joc și Știința face spectacol, cu căpitanul Mitriță și nou-venitul Koljic într-o formă de grație, susținuți însă din spate de 9 lei adevărați.

Mitriță face dubla cu două goluri senzaționale, în minutele 69 și 76, după ce a fost servit excepțional de Bancu, apoi de același Koljic.

Universitatea urcă pe podium și, în luna în care împlinește 70 de ani de la înființare, demonstrează că este din nou o forță a fotbalului românesc.

”Craiova are cei mai frumoși și cei mai mulți suporteri”, au concluzionat comentatorii Digi Sport partida, în timp ce 25.000 de suflete cântau, pentru Oblemenco și pentru Știința, imnul nostru.

Scor final: 3-0. Ne vedem la Mediaș.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 03 Iul 2020

20:00

Gaz Metan

Play-off Liga 1

Stadionul „Gaz Metan”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj536
2Universitatea Craiova535
3Astra Giurgiu528
4FCSB527
5FC Botoșani527
6Gaz Metan525

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.