One-Man-Show Bărbuț aduce a doua victorie consecutivă din Antalya!

One-Man-Show Bărbuț aduce a doua victorie consecutivă din Antalya!

Victorie fără emoții și cu mulți junior în teren în fața ocupantei locului patru în Polonia, Zaglebie Lubin. Alb-albaștrii din Bănie au învins cu 2 – 0, prin golurile marcate de Cristi Bărbuț în minutele 34 și 85.

Stadion: centrul sportiv Papillon

Ora: 15:00 (14:00 – ora României)

Antrenorul Științei, Devis Mangia a folosit următoarea echipă: Calancea – Dimitrov, Datkovic, Tiago, Briceag - Zlatinski, Bic, Borța - Bărbuț, Roman, Constantin. 

Mariusz Lewandowski a trimis în teren următorul prim „11”: Leciejewski – Bonecki, Czerwinski, Jonczy, Kubicki - Mazek, Moneta, Pietrzak, Slisz - Szota, Tuszynski.

Prima parte a jocului a fost controlată aproape în întregime de alb-albaștri, cu Bărbuț one-man-show. Dimitrov a avut prima ocazie de a deschide scorul, în minutul 6, însă șutul acestuia din interiorul careului a trecut puțin peste poarta lui Leciejewski. Cristi Bărbuț a reușit să îl învingă pe portul polonez în minutul 34, după ce în primă fază acesta apărase. Juniorul Vasile Constantin a oferit assistul. La câteva minute după, același Bărbuț a interceptat un balon și l-a lobat pe Leciejewski, dar mingea a lovit bara transversală. 1- 0 a fost scorul pauzei.

La pauză nu a fost efectuată nicio modificare.

Băieții lui Devis Mangia au ieșit la fel de motivați de la cabine și au presat în continuare în căutarea celui de al doilea gol. Un alt junior de perspectivă, Borța, a avut ocazia de majora diferența după o acțiunea solitară în care a depășit doi adversari, însă execuția sa a izbit bara porții adverse. Bărbuț a făcut 2 - 0 cu un șut simplu din fața porții în minutul 82, din pasa lui Mihăilă. În partea a doua a meciului au mai fost efectuate următoarele modificări: Enache în locul lui Zlatinski, Puțaru în locul lui Datkovic (min. 55), Mihăilă în locul lui Constantin (min. 61), Markovic în locul lui Roman (min. 64) și Dică în locul lui Calancea (min. 80). 2 - 0 scor final, iar Știința obține a doua victorie consecutivă din stagiul de pregătire din Antalya. 

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.