Păstrează tradiția sau devino pentru prima dată abonat la meciurile Științei

Păstrează tradiția sau devino pentru prima dată abonat la meciurile Științei

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că joi, 13 iunie 2019, începând cu 16:00, va avea loc lansarea oficială a abonamentelor pentru sezonul competițional 2019 - 2020.​ De 70 de ani, Universitatea Craiova înseamnă o simbioză între regiune, echipă și suporterii ei. Știința nu poate exista în absența unuia dintre aceste trei elemente-cheie.

Abonamentele vor putea fi achiziționate începând de mâine, ora 16:00, atât online prin platforma Eventim.ro, cât și de la magazinele Științei. Întreaga politică de ticketing a clubului nostru va fi publicată în cursul zilei de mâine.

Continuăm campaniile #AbonamentDinTataInFiu și #ConstruiesteTraditia, astfel că abonații din sezonul trecut nu doar că vor avea la dispoziție 30 de zile pentru a-și reînnoi abonamentele, dar vor beneficia de prețuri speciale. Haideți ca, împreună, să readucem Știința acolo unde îi este locul: în rândurile unor echipe ca Borussia Dortmund, Real Madrid sau Napoli, acolo unde abonamentele nu sunt pe an, ci pe viață. Ba chiar pe mai multe vieți, dacă ne gândim că ele se transmit, mai prețioase decât orice altă moștenire, din tată în fiu.

#ConstruiesteTraditia cu #AbonamentDinTataInFiu

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 12 Iun 2020

20:00

FC Botoșani

Play-off Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.