Prima bătălie câștigată. Războiul continuă.

Prima bătălie câștigată. Războiul continuă.

Universitatea Craiova câștigă un meci cu de toate: finețuri și accidentări, sprinturi nebune și suferință de la o poartă la alta. #CraiovaVreaCampionatul.

Data: 10.03.2019

Ora: 20:30

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

Competiție: Liga 1 Betano (Etapa I din Play-Off)

Gol: Elvir Koljic (min. 18)

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic (Dimitrov, min. 45), Kelic, Tiago, Bancu - Cicâldău, Mateiu - Bărbuț, Mihăilă (Bic, min. 83), Drăghici - Koljic (Fortes, min. 80). Rezerve: I. Popescu, Donkor, Radoslav, Briceag, Bic, Fortes, Cristea.
Antrenor: Devis Mangia

Astra: Lazar - Butean, Cestor, Bejan, Radunovic - Begue, Mrzljak, Romario, V. Gheorghe - Daogari, Llullaku. Rezerve: Santos, Erico, Biceanu, Roșu, Balaure, Moise, Hambo.
Antrenor: Costel Enache

Alb-albaștrii au început perfect acest meci și vârful Koljic a speculat o eroare în defensiva giurgiuvenilor și a înscris cu ușurință din interiorul careului. 1 - 0 a fost scorul pauzei. 

Finalul jocului a fost unul încins, cu Știința având în șansa să marcheze și golul al doilea. Radunovic a fost eliminat după ce l-a faultat pe Bărbuț din postura de ultim apărător. 1 - 0 scor final și începem acest Play-Off cu dreptul.

Vă mulțumim că ați fost alături de alb-albaștri în această seară, atât din tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, cât și din fața micilor ecrane. 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj950
2FCSB945
3Viitorul936
4Universitatea Craiova936
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.