Primul interviu al lui Goran Zakaric la Știința

Primul interviu al lui Goran Zakaric la Știința

Proaspăt transferat la Universitatea Craiova, Goran Zakaric a acordat și primul său interviu. Vi-l redăm integral, mai jos.

Bine a venit în familia Științei, Goran! Spune-ne, te rog, de ce ai ales Universitatea Craiova?

Goran Zakaric: „Ca să fiu sincer, am început să iau contact cu Universitatea Craiova de mai mult timp prin prisma agentului meu. Dat fiind faptul că am avut și o situație mai specială cu vechiul meu club am decis că Știința este cea mai bună soluție pentru mine în acest moment. Sunt sigur că am luat cea mai bună decizie venind aici, fiindcă Universitatea Craiova este un club uriaș în România, cu tradiție și palmares.

Ce părere ai atât despre colectiv? Dar despre suporteri?

G.Z.: „Jocul cu FCSB este primul meci pe care l-am văzut live din stadion și pot spune că suporterii au fost primii care au ieșit în evidență, prin atmosferă și coregrafie. Am fost foarte impresionat de cei 30.000 de suporteri veniți în tribune și sper să avem parte de o astfel de atmosferă la fiecare meci pe teren propriu. Eu consider că avem o echipă valoroasă, cu jucători tehnici și rapizi care pot face diferența în orice moment. Sper din tot sufletul să prind primul „11” cât mai repede cu putință și să-mi ajut echipa pentru a atinge obiectivele. Mă simt foarte bine în colectivul alb-albastru, mai ales având în vedere că sunt și jucători croați și sârbi în echipă ce mă ajută cu tot ceea ce înseamnă acomodarea. În cantonamentul de la mare stau în cameră cu Baiaram, un puști foarte talentat, serios și muncitor.”

Cum ți se par condițiile la Universitatea Craiova?

G.Z.: „Condițiile de la club au reprezentat unul dintre criteriile pentru care am ales să vin la Craiova. Baza de pregătire situată în Lunca Jiului este de excepție, cu două terenuri de antrenament cu gazon perfect, aparatura profesională, piscină, criosaună și multe altele. Practic, avem acolo tot ce ne trebuie pentru performanță. Nu mai zic de deplasările interne cu avionul. Noi trebuie să demonstrăm pe teren și să răsplătim eforturile depuse de conducerea clubului.”

Care sunt obiectivele tale atât pe plan personal, cât și la nivel colectiv?

G.Z.: „În acest moment, cea mai mare dorință a mea este să joc în primul rând, iar ca obiectiv la nivel de echipă să câștigăm titlul cu numărul 5. Am înțeles foarte bine și scandarea galeriei cu „Craiova vrea campionatul”, așa că dorința suporterilor noștri este primordială. Luptăm pentru ei. Sper, de asemenea, ca jucând meci de meci să ajung din nou și la echipa națională. Dar pentru asta trebuie să trag tare la echipa de club, să marchez, să ofer pase decisive și așa îmi voi câștiga locul în cadrul lotului național.”

Ce mesaj le transmiți suporterilor alb-albaștri?

G.Z. „Suporterilor aș vrea să le transmit doar să fie ei așa cum sunt de obicei. Că o fac foarte bine. Am văzut asta atât pe stadion cât și în filmulețele pe care mi le-au arătat colegii pe YouTube. Hai să fim cei mai buni și în tribune și în teren. Forza Știința!”

#BunVenitGoran

Liga 1 Betano

Meciul următor

Mar, 03 Mar 2020

00:00

Politehnica Iași

Cupa României

Stadionul „Emil Alexandrescu”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj2652
2Universitatea Craiova2646
3FC Botoșani2644
4FCSB2644
5Gaz Metan2643
6Astra Giurgiu2642
7Viitorul2640
8FC Dinamo2634
9Sepsi Sf. Gheorghe2633
10FC Hermannstadt2625
11Chindia2625
12Politehnica Iași2622
13Academica Clinceni2622
14FC Voluntari2620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.