Programul Științei în săptămâna #SuperCupei

Programul Științei în săptămâna #SuperCupei

Gata și mini-vacanța din acest weekend! Alb-albaștrii se întorc la treabă din această după-amiază pentru a pregăti duelul de foc cu CFR Cluj din #SuperCupa României. Toate #BILETELE pentru acest meci au fost epuizate încă de astăzi!

Antrenorul principal Devis Mangia și stafful său tehnic au stabilit ca primul antrenament al săptămânii să se desfășoare pe baza sportivă de la Aeroport. Mitriță, Bancu & restul alb-albaștrilor au programate două ședințe de pregătire marți: dimineața și după-amiaza, tot pe baza sportivă de la Aeroport. Miercuri și joi ne vom pregăti pe baza sportivă din Luncă, urmând ca vineri după-amiaza să se desfășoare ultimul antrenament dinaintea #SuperCupei.

#SuperCupa României dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se va disputa sâmbătă, 14 iulie 2018, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Împreună pentru un nou trofeu!

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Lun, 23 Iul 2018

21:00

Poli Iași

Liga 1 Betano

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj00
2FCSB00
3Universitatea Craiova00
4Viitorul00
5Astra Giurgiu00
6Poli Iași00

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.