Programul Științei în săptămâna meciului cu Academica Clinceni

Programul Științei în săptămâna meciului cu Academica Clinceni

Începem pregătirile pentru primul meci din returul Ligii I, ediția 2019 - 2020. Hai alături de noi în acest sfârșit de săptămână la Clinceni să învingem. 

Delegația Universității Craiova s-a întors de la Cluj-Napoca sâmbătă seara, imediat după finalul jocului, cu o cursă charter. Alb-albaștrii au rămas în cantonament, duminică dimineața având parte de un program special de refacere după meci. Managerul Victor Pițurcă și stafful său tehnic au decis să le ofere băieților liber până marți dimineața, când a fost programată prima ședință de pregătire a acestei săptămâni. Așa cum ne-am obișnuit, toate antrenamentele se desfășoară în cadrul bazei sportive din Lunca Jiului: marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă dimineața. „Leii” Băniei vor intra în cantonament încă de vineri dimineața, plecarea sprea capitală fiind programată după-amiaza cu trenul. 

Academica Clinceni - Universitatea Craiova din etapa a 14-a a Ligii I se va desfășura duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 15:00, la Clinceni Arena. Meciul va fi transmis în direct de posturile TV Digi Sport 1, Telekom Sport și Look TV.

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 12 Iul 2020

21:00

FCSB

Play-off Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova638
2CFR Cluj536
3Astra Giurgiu528
4FCSB527
5FC Botoșani527
6Gaz Metan625

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.