Programul Științei în săptămâna meciului cu Mediaș

Programul Științei în săptămâna meciului cu Mediaș

Continuăm împreună bătălia din Play-Off și ne concentrăm pentru următorul joc, cel cu Gaz Metan Mediaș.

Programul Științei a fost definitivat. Astfel, Cristiano Bergodi și stafful său tehnic au stabilit ca alb-albaștrii să rămână în cantonament odată cu întoarcerea în Bănie, pentru ca Bancu & co. să efectueze ședința de refacere de luni dimineața. Toate antrenamentele din această săptămână se vor desfășura, așa cum ne-am obișnuit, în cadrul bazei noastre sportive din Lunca Jiului, marți, miercuri și joi dimineața.

Delegația alb-albastră va decola de pe Aeroportul Internațional Craiova cu destinația Sibiu joi după-amiază, urmând ca de acolo să fie preluată de către autocarul echipei pentru a ajunge la Mediaș. 

Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova din etapa a 6-a a Play-Off-ului Ligii I se va disputa vineri, 3 iulie 2020, de la ora 20:00, pe stadionul „Gaz Metan”. Meciul va fi transmis în direct de posturile TV Digi Sport 1, Telekom Sport și Look TV.

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 19 Iul 2020

21:00

FC Botoșani

Play-off Liga 1

Stadionul „Municipal”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova741
2CFR Cluj637
3Astra Giurgiu730
4FC Botoșani729
5FCSB728
6Gaz Metan625

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.