Programul Științei în săptămâna meciului cu Politehnica Iași

Programul Științei în săptămâna meciului cu Politehnica Iași

Fără pauză după disputa de aseară contra Viitorului. Am intrat în săptămâna duelului cu Politehnica Iași, iar alb-albaștrii încep pregătirile pentru o nouă victorie.

Antrenorul principal al Universității Craiova, Corneliu Papură și stafful său tehnic au definitivat programul echipei în această săptămână. Astfel, toate ședințele de pregătire din această săptămână se desfășoară în cadrul bazei sportive din Lunca Jiului, după cum urmează: luni, miercuri, joi și vineri dimineața, iar marți după-amiaza. 

Alb-albaștrii vor intra în cantonament începând de vineri dimineața, iar deplasarea la Iași va fi efectuată cu o cursă charter, plecarea fiind programată după-amiază de pe Aeroportul Internațional Craiova.

FC Politehnica Iași - Universitatea Craiova din etapa a 25-a a Ligii I se va desfășura sâmbătă, 15 februarie 2020, de la ora 20:00, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași. Meciul va fi transmis în direct de posturile TV Digi Sport 1, TelekomSport și Look TV. 

„Leii” se vor întoarce acasă imediat după finalul meciului cu o cursă charter și vor rămâne în cantonament pentru ședința de refacere de duminică dimineața. 

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 12 Iul 2020

21:00

FCSB

Play-off Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova638
2CFR Cluj536
3Astra Giurgiu528
4FCSB527
5FC Botoșani527
6Gaz Metan625

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.