Programul Științei în săptămâna meciului decisiv pentru Europa

Programul Științei în săptămâna meciului decisiv pentru Europa

Am intrat oficial în săptămâna ultimului meci din sezonul competițional 2018 - 2019, cel cu FC Viitorul și unul decisiv pentru a 3-a calificare la rând în UEFA Europa League. Împreună în #VulcanulDePeOblemenco pentru acest meci vital.

Antrenorul Corneliu Papură și stafful său tehnic au definitivat programul acestei săptămâni. Delegația Științei a ajuns noaptea trecută la Craiova cu o cursă charter și în această dimineață alb-albaștrii au efectuat un antrenament de refacere după disputa cu CFR Cluj. Ședințele de pregătire din zilele de marți, miercuri, joi și vineri se vor desfășura după-amiaza, pe baza sportivă din Luncă. 

Universitatea Craiova - FC Viitorul din etapa a 10-a a Play-Off-ului Ligii 1 Betano se va desfășura sâmbătă, 18 mai 2019, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. #BILETELE sunt disponibile în acest moment la casele de tichete, online și prin parteneri. 

#SustineStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.