Programul „satelitului” săptămâna aceasta: să vină a cincea victorie la rând!

Programul „satelitului” săptămâna aceasta: să vină a cincea victorie la rând!

O nouă săptămână de antrenamente pentru echipa a doua a Universității Craiova. Aflați pe val în acest moment în Liga a III-a, Seria a IV-a, băieții lui Corneliu Papură au început pregătirile în această dimineață și sunt dispuși să obțină și cea de a cincea victorie consecutivă în campionat. 

Antrenamentele acestei săptămâni se vor desfășura la stadionul de la Ișalnița. Antrenorul principal al „satelitului”, Corneliu Papură a sunat adunarea în această dimineață, urmând ca după-amiază să se desfășoare cel de al doilea antrenament al zilei. Marți și miercuri au fost programate câte două ședințe de pregătire, dimineața și după-amiaza, în timp ce joi băieții se vor antrena doar după-amiaza. Antrenamentul de vineri va avea loc dimineața, urmând ca apoi, delegația Universității Craiova II să se deplaseze la Reșița cu autocarul. 

Partida CSM Școlar Reșița - Universitatea Craiova II din etapa a 13-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a se va disputa sâmbătă, 18 noiembrie 2017, de la ora 14:00, pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița. Intrarea este LIBERĂ!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 27 Mai 2018

21:00

Cupa României

Stadionul Arena Națională

DigiSport 1, Pro TV, Telekom Sport

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1049
3Universitatea Craiova1038
4Viitorul1035
5Astra Giurgiu1033
6Poli Iași1024

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.