Puștii Universității vor participa la Slatina Junior Cup

Puștii Universității vor participa la Slatina Junior Cup

Centrul de Copii și Juniori al Universității Craiova participă activ în cadrul turneelor dedicate celor mici. În perioada 5 - 7 septembrie 2018, grupele de juniori 2006 și 2007 ale clubului nostru vor participa în cadrul Slatina Junior Cup, cel mai mare turneu din zona Olteniei. În cadrul acestui turneu organizat de formația Atheltic Slatina participă cele mai bune echipe din țară, dar și o grupă de juniori din Spania.

Grupe:

2006 - Universitatea Craiova, Bosc de Tosca, Juniorul București, iSport Rm. Vâlcea

2007 - Universitatea Craiova, Kids Tampa Brașov, Athletic Slatina și Juniorul București

Viitorul Constanţa, FC Argeş, Atletico Arad, Academia de Fotbal Dănuţ Coman, FC Bacău, Kids Tâmpa Braşov, iSport Ramnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, FC Juventus Timişoara, New Stars Bucureşti,  U. Cluj, Luceafărul Târgu Jiu, Steaua Bucureşti, FC Daco-Getica Bucureşti, LPS Banatul Timisoara se numără printre echipele care vor lua startul competiţiei Slatina Junior Cup.

Echipa spaniolă Bosc de Tosca va participa la tuneul nostru cu grupa 2006 – Under 12, competitie ce se va desfăşura pe Stadionul „1 Mai”, în perioada 5-7 septembrie 2018. Echipa catalana este multipla castigatoare a competiţiei Footbal Cup Barcelona, pe care si Athletic Slatina a câştigat-o în urmă cu doi ani.

Meciurile din cadrul Slatina Junior Cup se vor desfăşura atât pe principala arenă fotbalistică din oraş, Stadionul „1 Mai”, cât şi pe terenul „Metalurgistul”, având în vedere numărul mare de jocuri programate într-o singură zi.

Le dorim mult succes juniorilor și antrenorilor Ionuț Stancu și Cătălin Gârleșteanu! Vă vom ține la curent cu desfășurarea acestui eveniment.

#PepinieraInseamnaViitor

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 18 Iul 2019

19:00

FC Sabail

UEFA Europa League

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Look Plus

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova00
2FCSB00
3CFR Cluj00
4Astra Giurgiu00
5Sepsi Sf. Gheorghe00
6FC Botoșani00
7Viitorul00
8Poli Iași00
9Gaz Metan00
10FC Hermannstadt00
11FC Dinamo00
12Academica Clinceni00
13FC Voluntari00
14Chindia00

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.