Sfânta noastră, Știința Craiova, învinge și la Iași

Sfânta noastră, Știința Craiova, învinge și la Iași

Universitatea pleacă cu toate punctele dintr-o nouă deplasare grea, 2-1 la Politehnica, și egalează FCSB în clasament, distanțându-se alături de bucureșteni și de CFR Cluj pe podiumul Ligii I.

Ca și la Timișoara și Brașov, Craiova a marcat foarte rapid pe teren străin, în minutul 15. Gustavo pune un rist interior de fotbalist rasat, urmare a unei faze croșetate superb de Bancu și Burlacu pe stânga, tânărul nostru venit să fie oltean tocmai din Botoșani oferind un nou assist cu piciorul stâng.

Știința cedează inițiativa în restul primei părți și are noroc la câteva acțiuni ale moldovenilor, suferind și o pierdere grea: Zlatinski iese accidentat în minutul 38, după o fază la care arbitrul Popa acordase fault pentru adversari.

Pasivitatea formației noastre continuă după pauză, iar vizita de grup a Iașiului la moaștele Sfintei Parascheva pare să dea roade în minutul 61, când Tiago (excelent până atunci) face o eroare uimitoare la o centrare de pe partea stângă și își marchează în propria poartă cu umărul.

Ca și la Brașov, însă, Universitatea arată că are caracter și spirit de echipă care chiar se bate la titlu în acest sezon. Băluță marchează frumos în minutul 76, bară-gol, după o centrare a lui Martic. Tot Băluță trece de două ori pe lângă golul 3, după două faze create de Mihai Roman, a cărui prestație de azi merită lăudată și e dătătoare de speranțe.

Urmează o a patra deplasare consecutivă, vineri la Chiajna, dar Știința pare să se simtă foarte confortabil pe terenuri străine. După Chiajna, însă, este posibil să sărbătorim întoarcerea acasă. Iar acasă vom fi mai puternici ca oricând, cu ajutorul vostru, care sperăm că v-ați abonat deja. Universitatea este o echipă puternică, iar cu voi alături poate fi una de nebătut. #ConstruiesteTraditia, #CumparaAbonament.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.