Știința DeVis

Știința DeVis

Două goluri, două bare transversale și multe alte ocazii mari. Așa se poate defini jocul ofensiv prestat de Știința în deschiderea centenarului Ligii I. 

Universitatea Craiova s-a impus fără emoții în fața celor de la CSM Politehnica Iași, cu scorul de 2-0 și aduce toate punctele acasă. Golurile echipei noastre au fost marcate de Alexandru Băluță (min. 43) și Gustavo (min. 49)

Antrenorul Științei, Devis Mangia, a aliniat următoarea formulă de joc: Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe, Briceag – Zlatinski, Screciu – Băluță, Gustavo, Bancu – Ivan.

De partea cealaltă, antrenorul ieșenilor, Flavius Stoican, a optat pentru următoarea formulă de start: Koselev – Tiago, Mihalache, Frăsinescu, Bosoi – Cioinac, Mendes, Spătaru, Soares, Danale – Cristea.

Arbitru: Hațegan Ovidiu, Asistenți: Șovre Octavian, Nicoară Marius, Observator de joc: Marin Petrache

Stadion: „Municipal” din Drobeta Turnu Severin

Spectatori: 4.000

Știința începe această partidă în atac, iar presiunea exercitată asupra porții lui Koselev se materializează în minutul șase. În urma unei centrări ideale a lui Băluță de pe flancul drept, mingea ajunge la tânărul Screciu care șutează de la marginea careului în brațele goalkeeperului advers. Una dintre cele mai mari ocazii ale primei părți s-a consemnat în minutul 24, când șutul lui Băluță a fost respins la limită în corner. Mijlocașul bulgar al clubului nostru, Hristo Zlatinski, a avut ocazia de a modifica scorul de pe tabelă, însă execuția sa din lovitură liberă a lovit transversala. Jucătorul cu numărul 10 din tabăra noastră, Alexandru Băluță, a reușit să înscrie cu doar două minute înainte de finalul primei părți, astfel Știința a intrat cu avantaj la cabine.

La pauză nu a fost efectuată nicio modificare în primul unsprezece.

Repriza secundă a debutat tot cu Universitatea în ofensivă, iar insistențele fotbaliștilor noștri au fost răsplătite încă o dată în minutul 49. Incursiunea excelentă a lui Băluță și pasa acestuia pentru Gustavo a rezultat în marcarea celui de al doilea gol. Mijlocașul brazilian al clubului nostru l-a executat pe Koselev printr-un șut în forță din interiorul careului. Fotbaliștii Universității nu au slăbit tempo-ul având alte două ocazii mari prin Ivan și Bancu. Până la fluierul final, tabela de pe „Municipal” nu s-a mai modificat și Știința obține toate cele trei puncte puse în joc.

Pe parcursul reprizei secunde au mai fost efectuate următoarele modificări: Roman în locul Ivan (min. 68), Bărbuț în locul lui Gustavo (min 78) și Burlacu în locul lui Screciu (min. 89).

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 25 Sep 2020

21:00

FC Argeș

Liga 1

Stadionul „Nicolae Dobrin”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova39
2FC Botoșani37
3FC Voluntari37
4CFR Cluj37
5FCSB36
6Gaz Metan36
7Chindia34
8UTA Arad33
9Politehnica Iași33
10Academica Clinceni32
11FC Hermannstadt32
12FC Dinamo32
13Sepsi Sf. Gheorghe32
14FC Argeș31
15Astra Giurgiu31
16Viitorul31

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.